ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

O John Carpenter επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Με δύο νέα projects εισβάλλει στις τηλεοράσεις μας το 2018 ο «Άρχοντας του Τρόμου». Με δύο projects θα επιστρέψει στην τηλεόραση ο John Carpenter, μετά τη συμφωνία που υπέγραψε με την Universal Cable Productions. Το πρώτο είναι η τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων «Nightside» του Simon R. Greene, η οποία…

Με δύο νέα projects εισβάλλει στις τηλεοράσεις μας το 2018 ο «Άρχοντας του Τρόμου».

Με δύο projects θα επιστρέψει στην τηλεόραση ο John Carpenter, μετά τη συμφωνία που υπέγραψε με την Universal Cable Productions.

Το πρώτο είναι η τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων «Nightside» του Simon R. Greene, η οποία περιγράφει όσα συμβαίνουν σε μια σατανική γειτονιά του Λονδίνου όπου βρίσκουν καταφύγιο επικίνδυνα πλάσματα της νύχτας για να αποφύγουν τον ήλιο.

Το δεύτερο project είναι μια σειρά βασισμένη στη δική του βραβευμένη graphic novel με τίτλο «Tales For A Halloween Night». Τα αυτοτελή επεισόδια της θα διηγούνται σκοτεινές ιστορίες που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του Halloween.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τη Universal Cable Productions. Από τη μια είναι μια επιστροφή στο σπίτι, αφού έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Universal, και από την άλλη είναι ένα βήμα προς το μέλλον με νέους δημιουργικούς, συνεργάτες» δήλωσε ο Carpenter.

Και τα δύο projects αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στην επόμενη χρονιά

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top