ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS/TOP STORIES

Ο John Dolmayan αποκαλεί εργαλείο προπαγάνδας το κίνημα Black Lives Matter

Ο drummer των System Of A Down τοποθετήθηκε εκ νέου μέσω Instagram. Ο John Dolmayan τοποθετήθηκε εκ νέου με ανάρτηση του στο Instagram για τα όσα συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, χαρακτηρίζοντας το κίνημα Black Lives Matter… εργαλείο προπαγάνδας των Δημοκρατικών. Το τελευταίο διάστημα John Dolmayan και Serj Tankian έχουν εκφράσει…

Ο drummer των System Of A Down τοποθετήθηκε εκ νέου μέσω Instagram.

Ο John Dolmayan τοποθετήθηκε εκ νέου με ανάρτηση του στο Instagram για τα όσα συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, χαρακτηρίζοντας το κίνημα Black Lives Matter… εργαλείο προπαγάνδας των Δημοκρατικών.

Το τελευταίο διάστημα John Dolmayan και Serj Tankian έχουν εκφράσει τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για την πολιτική κατάσταση στην Αμερική. Ο drummer έχει δηλώσει φανατικός φίλος του Donald Trump, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως «τον μεγαλύτερο φίλο των μειονοτήτων». Από την μεριά του, ο frontman των Αμερικανό-Αρμένιων rockers δεν χάνει ευκαιρία να επικρίνει τον Trump και τις πολιτικές του.

Τώρα, σε νέα του ανάρτηση, ο Dolmayan σήκωσε εκ νέου το γάντι, λέγοντας πως το κίνημα Black Lives Matter δεν έχει καμία νομιμοποίηση, φτάνοντας στο σημείο να το χαρακτηρίσει ως «εργαλείο προπαγάνδας των Δημοκρατικών».

Ο Dolmayan συνοδεύει την ανάρτηση του με μια φωτογραφία της 8χρονης Secoreia Turner, η οποία έπεσε νεκρή έπειτα από πυροβολισμούς στην Ατλάντα το σαββατοκύριακο.

«Πείτε το όνομα της. Οι ριζοσπάστες του κινήματος BLM δολοφόνησαν αυτό το μικρό κορίτσι… δεν έχουν καμία νομιμοποίηση και μαζί με τους antifa αποτελούν εχθρούς των αμερικανικών. Πρόκειται για ξεκάθαρο εργαλείο προπαγάνδας των Δημοκρατικών» λέει μεταξύ άλλων ο Dolmayan.

«Πόσοι ακόμα θα πρέπει να πεθάνουν για να έρθουμε στα λογικά μας;» ολοκληρώνει το μήνυμα του ο Dolmayan.

Με όλα αυτά, η κατάσταση ανάμεσα στα μέλη των System Of A Down, αναμένεται καυτή το επόμενο διάστημα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top