ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο John Dolmayan συνεχίζει να επικρίνει το κίνημα Black Lives Matter

Οι νέες δηλώσεις του drummer των System Of A Down. Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στο κίνημα Black Lives Matter στάθηκε για ακόμα μια φορά ο John Dolmayan, drummer των System Of A Down. Διαβάστε τα όσα έγραψε στο Instagram ο μουσικός. Στην αρχή του Ιουλίου, ο John Dolmayan αναφέρθηκε μέσω Instagram…

Οι νέες δηλώσεις του drummer των System Of A Down.

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στο κίνημα Black Lives Matter στάθηκε για ακόμα μια φορά ο John Dolmayan, drummer των System Of A Down. Διαβάστε τα όσα έγραψε στο Instagram ο μουσικός.

Στην αρχή του Ιουλίου, ο John Dolmayan αναφέρθηκε μέσω Instagram στο κίνημα Black Lives Matter, χαρακτηρίζοντας το «εργαλείο προπαγάνδας των Δημοκρατικών». Ο drummer επανήλθε με νέες αναρτήσεις στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο Dolmayan ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες τιμητικών μεταλλίων τα οποία έλαβε από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης γράφοντας: «Είμαι πολύ περήφανος που έλαβα αυτό το δώρο και πάντοτε θα υποστηρίζω τους άντρες και τις γυναίκες που βάζουν μπροστά τις ζωές τους για να βοηθήσουν την κοινωνία».

Στην συνέχεια, με ειρωνικό τρόπο, αναφέρθηκε σε αθλητικούς οργανισμούς και ομοσπονδίες, όπως το NBA και το NFL, οι οποίοι στηρίζουν το κίνημα Black Lives Matter: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης το NBA, το NFL και το MLB που «γονατίζουν» σε κάθε ευκαιρία και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στο κίνημα, παίρνοντας παράλληλα τα δολάρια των χορηγών. Καλή η φιγούρα, αλλά από ότι φαίνεται ακόμα και το ίδιο το κίνημα δεν φαίνεται να νοιάζεται ιδιαίτερα για τους μαύρους».

Πριν από τρείς εβδομάδες, ο Dolmayan είχε δηλώσει ότι το κίνημα Black Lives Matter «στέκεται εχθρικά απέναντι στους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών», προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει συστηματικός ρατσισμός στην χώρα.

Φυσικά, όλα όσα λέει ο Dolmayan έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έχει κατά καιρούς υποστηρίξει ο Serj Tankian, με το χάσμα ανάμεσα στους δύο άντρες να παραμένει μεγάλο, έστω και αν γίνεται προσπάθεια υποβάθμισής του.

Με όλα αυτά, το ενδεχόμενο να δούμε ξανά τους System Of A Down στο studio για ένα νέο album φαντάζει όλο και πιο μακρινό, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η κόντρα Tankian – Dolmayan ενδεχομένως θα επηρεάσει και τις αποφάσεις που θα ληφθούν για τις μελλοντικές σποραδικές συναυλίες του συγκροτήματος.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top