ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Ο John Petrucci λανσάρει τα δικά του προϊόντα περιποίησης για μούσι και μουστάκι

Με την υπογραφή της Captain Fawcett. Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να βρίσκεται πίσω από διαφημίσεις μουσικών οργάνων (κιθάρες), όμως ο John Petrucci των Dream Theater έχει πλέον και τα δικά του προϊόντα περιποίησης για μούσι και μουστάκι. Ο κιθαρίστας των Dream Theater που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του solo…

Με την υπογραφή της Captain Fawcett.

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να βρίσκεται πίσω από διαφημίσεις μουσικών οργάνων (κιθάρες), όμως ο John Petrucci των Dream Theater έχει πλέον και τα δικά του προϊόντα περιποίησης για μούσι και μουστάκι.

Ο κιθαρίστας των Dream Theater που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του solo album «Terminal Velocity», συνεργάζεται με την εταιρία Captain Fawcett για μια σειρά από προϊόντα που σχετίζονται με την αντρική περιποίηση, έχοντας και ο ίδιος μια πολύ χαρακτηριστική γενειάδα.

Λάδι, balm, κερί και άλλα προϊόντα για καλλωπισμό και περιποίηση για το μούσι και το μουστάκι σας, φέρουν την προσωπική σφραγίδα του κιθαρίστα, ο οποίος δήλωσε: «Σχεδόν σε όλη μου την καριέρα είχα μούσι. Από την εποχή ακόμα του «Awake» άφηνα γένια. Πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει, έχοντας αυτή την «επική» γενειάδα και το χαρακτηριστικό μουστάκι».

Για τα νέα προϊόντα και την συνεργασία του με την Captain Fawcett: «Μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι το μούσι μου. Μπορείς να πειραματιστείς με πολλά στιλ και είναι ένα ωραίο hobby».

Για το εάν σκοπεύει να συνεχίσει να μακραίνει την γενειάδα του: «Δεν ξέρω. Από ένα σημείο και μετά είναι δύσκολο να ελέγξεις την κατάσταση, αλλά είναι ενδιαφέρον. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι πως δεν σχεδιάζω να ξυριστώ σύντομα».

Εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα προϊόντα της Captain Fawcett.

Οι Dream Theater ανακοίνωσαν πρόσφατα την κυκλοφορία του «Distant Memories – Live In London».

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top