ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο John Petrucci των Dream Theater κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album

Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του «Terminal Velocity». Δεκαπέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album με τίτλο «Suspended Animation», ο John Petrucci των Dream Theater ανακοίνωσε το δεύτερο solo album του! Το φθινόπωρο στα καταστήματα το «Terminal Velocity». Ο John Petrucci έκανε γνωστή την είδηση της κυκλοφορίας του…

Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του «Terminal Velocity».

Δεκαπέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album με τίτλο «Suspended Animation», ο John Petrucci των Dream Theater ανακοίνωσε το δεύτερο solo album του! Το φθινόπωρο στα καταστήματα το «Terminal Velocity».

Ο John Petrucci έκανε γνωστή την είδηση της κυκλοφορίας του δίσκου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προετοιμάζοντας μας για το φθινόπωρο.

«Είναι λίγο παράξενο γιατί το πρώτο και μοναδικό μου solo album κυκλοφόρησε το 2005. Έχει περάσει καιρός. Πρέπει με την πρώτη ευκαιρία που θα βρω να μπω στο studio και να γράψω επιτέλους κάτι νέο» είχε πει παλιότερα ο Petrucci, ο οποίος προφανώς επωφελήθηκε από το διάστημα του αναγκαστικού εγκλεισμού ελέω COVID-19.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το album, εκτός από το εξώφυλλο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

JOHN PETRUCCI – TERMINAL VELOCITY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top