ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο John Squire επιβεβαίωσε την διάλυση των Stone Roses

Διέλυσε τις φήμες περί επανασύνδεσης. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Guardian, ο John Squire επιβεβαίωσε -για ακόμα μια φορά- πως το τέλος των Stone Roses είναι οριστικό. Αν και το 2017 ο Ian Brown είχε ουσιαστικά αναγγείλει το τέλος της μπάντας στην συναυλία τους στην Γλασκώβη, φήμες ήθελαν τους Stone…

Διέλυσε τις φήμες περί επανασύνδεσης.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Guardian, ο John Squire επιβεβαίωσε -για ακόμα μια φορά- πως το τέλος των Stone Roses είναι οριστικό.

Αν και το 2017 ο Ian Brown είχε ουσιαστικά αναγγείλει το τέλος της μπάντας στην συναυλία τους στην Γλασκώβη, φήμες ήθελαν τους Stone Roses να συζητούν το ενδεχόμενο επιστροφής στον δρόμο. Ωστόσο στα τέλη του 2017, η εταιρία Second Touring Limited που έφτιαξαν τα μέλη του συγκροτήματος διέλυσε και μαζί της χάθηκαν και όλες οι ελπίδες των οπαδών να δουν και πάλι μαζί το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Στην συνέντευξη του στην Guardian, ο Squire ρωτήθηκε για το εάν το τέλος των Stone Roses είναι επίσημο και οριστικό, για να απαντήσει ξεκάθαρα… «Ναι, οι Stone Roses διέλυσαν οριστικά».

Οι φήμες περί επανασύνδεσης του συγκροτήματος βγήκαν στην επιφάνεια το 2016, όταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας της βιογραφίας της μπάντας John Robb είχε πει: «Μεταξύ τους υπάρχει χημεία και μάλιστα αν έστω τζάμαραν για 45 λεπτά, ο δίσκος θα ήταν εξαιρετικός».

Ο Ian Brown πάντως με την σειρά του ήταν επίσης ξεκάθαρος, όταν το 2017 είχε πει «Να μην λυπάστε που ήρθε το τέλος, να χαίρεστε που συνέβη».

Ο Brown νωρίτερα μέσα στην χρονιά κυκλοφόρησε το νέο του προσωπικό album «Ripples».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top