ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Johnny Flynn στον ρόλο του David Bowie στο «Stardust»

Ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός Johnny Flynn θα υποδυθεί τελικά τον David Bowie στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για την ζωή και το έργο του σπουδαίου ερμηνευτή. Το «Stardust» διηγείται την ιστορία του Bowie στο ταξίδι του στην Αμερική το 1971, εκεί όπου εμπνεύστηκε και το alter-ego του, Ziggy Stardust. Οι παραγωγοί…

Ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός Johnny Flynn θα υποδυθεί τελικά τον David Bowie στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για την ζωή και το έργο του σπουδαίου ερμηνευτή.

Το «Stardust» διηγείται την ιστορία του Bowie στο ταξίδι του στην Αμερική το 1971, εκεί όπου εμπνεύστηκε και το alter-ego του, Ziggy Stardust.

Οι παραγωγοί της ταινίας είπαν: «Ο John Flynn είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Βρετανούς ηθοποιούς της γενιάς του».

Παράλληλα με τον Flynn, η Salon Pictures ανακοίνωσε πως η Jena Malone θα έχει τον ρόλο της Angie, πρώτης γυναίκας του Bowie, ενώ ρόλο θα έχει και ο Marc Maron ο οποίος θα υποδυθεί τον πρώτο manager του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Την σκηνοθεσία του film έχει αναλάβει ο Gabriel Range (Death Of A President), με τον Christopher Bell να γράφει το σενάριο. Προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφορία για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, με τα πρώτα γυρίσματα να αρχίζουν τον Ιούνιο.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top