ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Jon Bon Jovi στηρίζει έμπρακτα τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Cory Booker

Διοργανώνει εκδήλωση προκειμένου να μαζέψει χρήματα. Την έμπρακτη στήριξη του στο πρόσωπο του Cory Booker, υποψήφιο των Δημοκρατικών για τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ το 2020, δίνει ο Jon Bon Jovi. Μαζί με την σύζυγο του Dorothea, ο βετεράνος τραγουδιστής διοργανώνει στις 18 Αυγούστου ένα cocktail party με είσοδο $1,000,…

Διοργανώνει εκδήλωση προκειμένου να μαζέψει χρήματα.

Την έμπρακτη στήριξη του στο πρόσωπο του Cory Booker, υποψήφιο των Δημοκρατικών για τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ το 2020, δίνει ο Jon Bon Jovi.

Μαζί με την σύζυγο του Dorothea, ο βετεράνος τραγουδιστής διοργανώνει στις 18 Αυγούστου ένα cocktail party με είσοδο $1,000, με τα πιο βαριά πορτοφόλια να έχουν την δυνατότητα έναντι $15,000, ενός προσωπικού meet & greet με τον Booker και τον Bon Jovi για λίγα λεπτά.

Jon Bon Jovi και Cory Booker συνδέονται με φιλία εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς και οι δύο κατάγονται από το New Jersey, με τον δεύτερο να είναι και γερουσιαστής.

Ο Booker ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την ηγεσία των Δημοκρατικών τον περασμένο Φεβρουάριο, τονίζοντας την ανάγκη για «ένωση δυνάμεων για έναν καλό σκοπό».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top