ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Jonny Greenwood των Radiohead ιδρύει δισκογραφική εταιρία

Θα εστιάσει στην κλασική μουσική. Ο κιθαρίστας των Radiohead Jonny Greenwood ίδρυσε μια νέα δισκογραφική εταιρία! Η Octatonic Records, όπως λέγεται, θα κυκλοφορεί κλασική μουσική από νέους καλλιτέχνες, καθώς και προσωπικές ηχογραφήσεις του ιδρυτή της. Πρόθεση του Greenwood είναι να «στεγάσει» μουσικούς και καλλιτέχνες από τον ευρύτερο χώρο της κλασικής…

Θα εστιάσει στην κλασική μουσική.

Ο κιθαρίστας των Radiohead Jonny Greenwood ίδρυσε μια νέα δισκογραφική εταιρία!

Η Octatonic Records, όπως λέγεται, θα κυκλοφορεί κλασική μουσική από νέους καλλιτέχνες, καθώς και προσωπικές ηχογραφήσεις του ιδρυτή της. Πρόθεση του Greenwood είναι να «στεγάσει» μουσικούς και καλλιτέχνες από τον ευρύτερο χώρο της κλασικής μουσικής, αρκετούς από τους οποίους έχει γνωρίσει κατά την διάρκεια της ηχογράφησης των soundtracks του.

«Από τότε που μπήκα στον χώρο των soundtracks, γνώρισα αρκετούς αξιόλογους μουσικούς και έχω κάνει σπουδαίες φιλίες. Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος από τέτοιους δημιουργούς και η μουσική τους πρέπει να βγει προς τα έξω» είπε ο Greenwood.

Οι πρώτες κυκλοφορίες της Octatonic Records τιτλοφορούνται απλά «Volume 1» και «Volume 2″ και θα κυκλοφορήσουν στις 24 Σεπτεμβρίου ψηφιακά και στις 4 Οκτωβρίου σε βινύλιο.

«Ελπίζω αυτές οι ηχογραφήσεις να ενθαρρύνουν περισσότερο κόσμο στο να στραφεί προς την κλασική μουσική και να στηρίξει τους νέους καλλιτέχνες».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top