ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Josh Homme σκέφτεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε συναυλίες με τους Kyuss

«Τα τελευταία χρόνια το σκέφτομαι περισσότερο». Μια πολύ ευχάριστη είδηση έβγαλε η ραδιοφωνική κουβέντα που είχαν οι άνθρωποι του Kyuss World Radio με τον Josh Homme, με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του κλασικού πλέον «…And The Circus Leaves Town» των Kyuss. Ο Homme δήλωσε για πρώτη…

«Τα τελευταία χρόνια το σκέφτομαι περισσότερο».

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έβγαλε η ραδιοφωνική κουβέντα που είχαν οι άνθρωποι του Kyuss World Radio με τον Josh Homme, με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του κλασικού πλέον «…And The Circus Leaves Town» των Kyuss. Ο Homme δήλωσε για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, ότι θα ήθελε να ξανακάνει κάτι με τα υπόλοιπα μέλη του group.

Το 1995 οι Kyuss κυκλοφόρησαν το κύκνειο άσμα τους «… And The Circus Leaves Town». Έκτοτε, η πορεία των μελών του group είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους, με τον Homme να ακολουθεί μια πιο mainstream καριέρα με τους Queens Of The Stone Age, έχοντας παράλληλα συμμετοχές και στους Eagles Of Death Metal και Them Crooked Vultures.

Ο Homme αρχικά τοποθετήθηκε λέγοντας πως ανέκαθεν ήταν κατά των επανασυνδέσεων και των reunion tours, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Kyuss Lives!, το συγκρότημα που έφτιαξαν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας:

«Η φιλοσοφία μου ήταν πάντα ανέκαθεν των επανασυνδέσεων. Δεν είμαι άνθρωπος που νοσταλγεί πράγματα και καταστάσεις. Αισθάνομαι πως ακόμα έχω αρκετά πράγματα να δώσω».

Για την συμπλήρωση των 25 ετών από την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου με τους Kyuss: «Είμαι πολύ περήφανος για ότι έκανα πριν από τόσα χρόνια».

Για την διάλυση των Kyuss: «Η αρχή του τέλους ήταν η αποχώρηση του Brant Bjork, μετά το «Sky Valley». Όταν είσαι νέος υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις».

Για το πως θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησης των Kyuss, έστω και για κάποια σποραδικά shows: «Είμαι πολύ θετικός. Το σκέφτομαι περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Να παίξουμε για τους fans και όχι για να βγάλουμε χρήματα. Ποτέ δεν σκέφτηκα τα χρήματα».

Το 2012 οι Josh Homme και Scott Reader έστειλαν εξώδικο στα υπόλοιπα μέλη των Kyuss Lives! προκειμένου να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το όνομα των Kyuss. Το συγκρότημα αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα του σε Vista Chino.

Latest from TOP STORIES

Go to Top