ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Καναδός Πρωθυπουργός Justin Trudeau τουιτάρει για τον Neil Peart

«Χάσαμε έναν θρύλο». Η είδηση του θανάτου του Neil Peart σόκαρε ολόκληρη την μουσική κοινότητα, με εκατοντάδες συγκροτήματα και καλλιτέχνες να εκφράζουν την θλίψη τους μέσω μηνυμάτων. Το ίδιο έκανε και ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, ο οποίος έκανε λόγο για έναν θρύλο που έφυγε από κοντά μας. Οι…

«Χάσαμε έναν θρύλο».

Η είδηση του θανάτου του Neil Peart σόκαρε ολόκληρη την μουσική κοινότητα, με εκατοντάδες συγκροτήματα και καλλιτέχνες να εκφράζουν την θλίψη τους μέσω μηνυμάτων. Το ίδιο έκανε και ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, ο οποίος έκανε λόγο για έναν θρύλο που έφυγε από κοντά μας.

Οι Rush λατρεύονται σαν θεοί στον Καναδά και φυσικά ο Πρωθυπουργός της χώρας Justin Trudeau δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από την απώλεια του σπουδαίου drummer.

«Χάσαμε έναν θρύλο. Η επιρροή του και η μουσική κληρονομιά του θα μείνει για πάντα στις καρδιές των μουσικόφιλων στον Καναδά αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. RIP Neal Peart» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του Trudeau στο Twitter:

https://twitter.com/JustinTrudeau/status/1215798317185224704

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα rock καλλιτεχνών στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Neil Peart.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top