ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Καναδός Πρωθυπουργός Justin Trudeau τουιτάρει για τον Neil Peart

«Χάσαμε έναν θρύλο». Η είδηση του θανάτου του Neil Peart σόκαρε ολόκληρη την μουσική κοινότητα, με εκατοντάδες συγκροτήματα και καλλιτέχνες να εκφράζουν την θλίψη τους μέσω μηνυμάτων. Το ίδιο έκανε και ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, ο οποίος έκανε λόγο για έναν θρύλο που έφυγε από κοντά μας. Οι…

«Χάσαμε έναν θρύλο».

Η είδηση του θανάτου του Neil Peart σόκαρε ολόκληρη την μουσική κοινότητα, με εκατοντάδες συγκροτήματα και καλλιτέχνες να εκφράζουν την θλίψη τους μέσω μηνυμάτων. Το ίδιο έκανε και ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, ο οποίος έκανε λόγο για έναν θρύλο που έφυγε από κοντά μας.

Οι Rush λατρεύονται σαν θεοί στον Καναδά και φυσικά ο Πρωθυπουργός της χώρας Justin Trudeau δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από την απώλεια του σπουδαίου drummer.

«Χάσαμε έναν θρύλο. Η επιρροή του και η μουσική κληρονομιά του θα μείνει για πάντα στις καρδιές των μουσικόφιλων στον Καναδά αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. RIP Neal Peart» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του Trudeau στο Twitter:

https://twitter.com/JustinTrudeau/status/1215798317185224704

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα rock καλλιτεχνών στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Neil Peart.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top