ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Kerry King των Slayer φουλάρει για το νέο του project

Έτοιμο υλικό για πάνω από δύο δίσκους έχει ο κιθαρίστας. Ο Kerry King των Slayer έχει έτοιμο αρκετό νέο υλικό, για το επερχόμενο project του. Ο κιθαρίστας δουλεύει πάνω στα νέα του τραγούδια ήδη από το 2015 και το οριστικό δισκογραφικό τέλος των εμβληματικών thrash metallers. Το τέλος των Slayer…

Έτοιμο υλικό για πάνω από δύο δίσκους έχει ο κιθαρίστας.

Ο Kerry King των Slayer έχει έτοιμο αρκετό νέο υλικό, για το επερχόμενο project του. Ο κιθαρίστας δουλεύει πάνω στα νέα του τραγούδια ήδη από το 2015 και το οριστικό δισκογραφικό τέλος των εμβληματικών thrash metallers.

Το τέλος των Slayer δεν σημαίνει ότι ο Kerry King θα πάψει την ενασχόληση του με την μουσική. Ο βετεράνος κιθαρίστας έχει συνθέσει αρκετά νέα τραγούδια για το νέο του project, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Dean Guitars στο YouTube, ο King δήλωσε: «Είμαι τυχερός γιατί έχω αρκετά riffs μέσα στο 2020. Ίσως επειδή δεν μπορώ να πάω πουθενά, αλλά αυτή την στιγμή το πρόβλημα δεν είναι οι ιδέες και τα riffs. Όταν έρθει η ώρα θα διαλέξω το καλύτερο υλικό για τον δίσκο».

Για τα τραγούδια: «Έχω έτοιμα κομμάτια για περισσότερους από δύο δίσκους. Και μιλάμε για πολύ αξιόλογο υλικό. Θα διαλέξω 11 ή 12 τραγούδια. Ο πρώτος δίσκος πρέπει να είναι καυτός».

Για το αν συνθέτει μόνος του: «Αυτή την στιγμή τα γράφω όλα μόνος μου. Ακόμα και τους στίχους. Δεν έχω καταλήξει στους ανθρώπους που θα με πλαισιώσουν, οπότε κάνω τα πάντα μόνος».

Οι Slayer έδωσαν την τελευταία τους συναυλία τον περασμένο Νοέμβριο στο Forum του Los Angeles.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top