ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Kirk Hammett γράφει νέα μουσική για τους Metallica

Δείτε την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την μουσική βιομηχανία να βρίσκεται ουσιαστικά στον πάγο, ο Kirk Hammett των Metallica βρήκε χρόνο για να δουλέψει πάνω σε νέες ιδέες και riffs. Ο κιθαρίστας ανέβασε στο Instagram ένα μικρό teaser, στο οποίο ενημερώνει τους fans πως είναι ασφαλής και…

Δείτε την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την μουσική βιομηχανία να βρίσκεται ουσιαστικά στον πάγο, ο Kirk Hammett των Metallica βρήκε χρόνο για να δουλέψει πάνω σε νέες ιδέες και riffs. Ο κιθαρίστας ανέβασε στο Instagram ένα μικρό teaser, στο οποίο ενημερώνει τους fans πως είναι ασφαλής και πως χρησιμοποιεί τον χρόνο για την σύνθεση νέου υλικού.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή η ιδιότυπη απομόνωση και ο εγκλεισμός στο σπίτι, δίνει την δυνατότητα στους μουσικούς να δημιουργήσουν άφθονη μουσική. Έτσι και ο Kirk Hammett, ο οποίος έτσι και αλλιώς γράφει συνεχώς riffs, έχει την άνεση χρόνου να το πράξει.

«Σίγουρα η καθημερινότητα μας δεν είναι η ίδια, αλλά είμαι καλά, είμαι ασφαλής και δουλεύω πάνω σε νέα riffs… ελπίζω να είστε όλοι καλά» είναι το μήνυμα του Hammett στα social media.

https://www.instagram.com/p/B994Xjrpea2/

Θυμίζουμε πως οι Metallica έχουν διακόψει κάθε δραστηριότητα από το φθινόπωρο του 2019 όταν ο James Hetfield εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης. Η μπάντα είχε ανακοινώσει κάποιες εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα, όμως η κατάσταση με την θεραπεία του frontman των Αμερικανών metallers ανάγκασε το group να τις ακυρώσει.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top