ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Kirk Hammett σκέφτεται το επόμενο album των Metallica

Και ως συνήθως έχει αρκετές ιδέες για αυτό… Ο Kirk Hammett αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη πως έχει «πολλές καλές ιδέες» για το επόμενο album των Metallica. Οι Metallica μπορεί να μην έχουν αρχίσει ακόμα επίσημα να δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του «Hardwired… To Self-Destruct», όμως ο Hammett φαίνεται πως…

Και ως συνήθως έχει αρκετές ιδέες για αυτό…

Ο Kirk Hammett αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη πως έχει «πολλές καλές ιδέες» για το επόμενο album των Metallica.

Οι Metallica μπορεί να μην έχουν αρχίσει ακόμα επίσημα να δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του «Hardwired… To Self-Destruct», όμως ο Hammett φαίνεται πως έχει αρκετά έτοιμα riffs και ιδέες, όπως είπε στο Cosmo Music.

Οι fans των Metallica θυμούνται πως το 2014 ο κιθαρίστας είχε χάσει το iPhone του που περιελάμβανε όλα τα riffs και τις κιθαριστικές ιδέες που είχε έτοιμες για το τελευταίο LP των metal γιγάντων.

«Μου είχε στοιχήσει πολύ εκείνη η απώλεια καθώς είχα χάσει περισσότερες από 500 μουσικές ιδέες. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπει στο «Hardwired… To Self-Destruct» δική μου μουσική. Πλέον έχω πάρει τα μέτρα μου και γράφω συνεχώς νέα κομμάτια. Ανυπομονώ να δείξω στους υπόλοιπους αυτό το καταπληκτικό υλικό, το οποίο είναι άπειρο, και μαζί να γράψουμε ακόμα έναν metal δίσκο».

Ο μπασίστας Robert Trujillo έχει δηλώσει πως ο επόμενος δίσκος θα αποτελεί πιο συλλογική προσπάθεια, και πως η μπάντα ποτέ δεν ξεμένει από ιδέες και τραγούδια.

Οι Metallica ανακοίνωσαν πως την επόμενη χρονιά θα είναι headliners σε αρκετά φεστιβάλ, αν και προς το παρόν προτεραιότητα παραμένει ο James Hetfield και η νέα προσπάθεια που καταβάλει σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top