ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Krist Novoselić διευκρινίζει τα όσα είπε για τον Τραμπ

«Δεν υποστηρίζω κανένα απολυταρχικό καθεστώς και δεν είμαι φασίστας». Ο Krist Novoselić των Nirvana τοποθετήθηκε εκ νέου στο Facebook, προκειμένου να διευκρινίσει τα όσα έγραψε για την αρχική σκέψη του Donald Trump να κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους, προκειμένου να διαλύσει το πλήθος που διαδηλώνει για τον φόνο του George…

«Δεν υποστηρίζω κανένα απολυταρχικό καθεστώς και δεν είμαι φασίστας».

Ο Krist Novoselić των Nirvana τοποθετήθηκε εκ νέου στο Facebook, προκειμένου να διευκρινίσει τα όσα έγραψε για την αρχική σκέψη του Donald Trump να κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους, προκειμένου να διαλύσει το πλήθος που διαδηλώνει για τον φόνο του George Floyd.

Ο Novoselić στο αρχικό του μήνυμα, το οποίο λίγο μετά διέγραψε, είχε γράψει: «Οι περισσότεροι Αμερικανοί θέλουν ειρήνη και ο Πρόεδρος Τραμπ τους εκφράζει απόλυτα. Ο Πρόεδρος είπε ότι η βία θα σταματήσει και αυτό μιλάει στις καρδιές πολλών ανθρώπων».

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του, αρκετοί ήταν οι fans που επιτέθηκαν στον πρώην μπασίστα των Nirvana, κατηγορώντας τον ως φασίστα.

Ο Novoselić τοποθετήθηκε εκ νέου, σε ένα μήνυμα στο οποίο «απολογείται» στους fans του: «Για να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα: Δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα ή πολιτικό. Είναι τρελό που αναγκάζομαι να το πω δημόσια, αλλά δεν είμαι φασίστας και δεν υποστηρίζω κανένα απολυταρχικό καθεστώς».

Ο Novoselić συνεχίζει στο μήνυμά του: «Πιστεύω σε ένα πολιτισμένο κράτος και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούμε όλοι. Σας αγαπάω και σας ευχαριστώ».

To clarify a few things: As an avowed independent, I don’t endorse a major party or candidate. And it feels insane to…

Gepostet von Krist Novoselić am Mittwoch, 3. Juni 2020

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top