ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερες σκέψεις από την κυβέρνηση για συναυλίες και φεστιβάλ

Επικοινωνία του πρωθυπουργού με την υπουργό Πολιτισμού και άλλους φορείς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητες ώστε ο ώστε να μην παραλύσει ο κλάδος του πολιτισμού το καλοκαίρι. Και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Επιστημονική Επιτροπή θα εξετάσει με ποιον τρόπο και όχι «αν» μπορούν να γίνουν το…

Επικοινωνία του πρωθυπουργού με την υπουργό Πολιτισμού και άλλους φορείς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητες ώστε ο ώστε να μην παραλύσει ο κλάδος του πολιτισμού το καλοκαίρι. Και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Επιστημονική Επιτροπή θα εξετάσει με ποιον τρόπο και όχι «αν» μπορούν να γίνουν το καλοκαίρι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σε συνάντηση που είχε με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, αλλά και άλλους φορείς, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε μέτρα στήριξης του κλάδου, ενώ τόνισε πως θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες αλλά και φεστιβάλ.

Από την μεριά της η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και θα δώσει τις προτάσεις της στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

«Δεν θέλουμε να παραλύσει ο κλάδος, θα δούμε εάν μπορούμε να ανακατανείμουμε και πόρους του ΕΣΠΑ σε όσους μένουν χωρίς εργασία από τον τομέα του πολιτισμού» ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι πως ακόμα και αν επιτραπούν κάποιες συναυλίες και φεστιβάλ, αυτές θα είναι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ θεωρείται απίθανό να έχουμε αλλαγή δεδομένων για τις μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένες για το φετινό καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως α προηγούμενα 24ωρα είχαμε ήδη τις ακυρώσεις από το Ejekt, το Release Athens και το AthensRocks με το Rockwave πιθανότατα να ακολουθεί.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Mega Channel για το θέμα.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top