ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Κυβερνήτης της Pennsylvania συγχαίρει επίσημα τους Code Orange για την επιτυχία του «Forever»

Η τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει το τελευταίο album των Code Orange με τίτλο «Forever» δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Κυβερνήτη της Pennsylvania, τόπος καταγωγής του συγκροτήματος, ο οποίος συνεχάρη το συγκρότημα για την επιτυχία του. Ας μη ξεχνάμε πως οι Code Orange ήταν ένα από τα συγκροτήματα…

Η τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει το τελευταίο album των Code Orange με τίτλο «Forever» δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Κυβερνήτη της Pennsylvania, τόπος καταγωγής του συγκροτήματος, ο οποίος συνεχάρη το συγκρότημα για την επιτυχία του.

Ας μη ξεχνάμε πως οι Code Orange ήταν ένα από τα συγκροτήματα που προτάθηκαν για το φετινό Grammy στην κατηγορία Best Metal Performance. Και μπορεί τελικά να μην πήραν το πολυπόθητο βραβείο, έστρεψαν πάνω τούς όμως πολλά βλέμματα.

Ένα από αυτά ήταν και του Κυβερνήτη της Pennsylvania Tom Wolf, ο οποίος σε επιστολή που έστειλε στο συγκρότημα μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Οι Code Orange ευχαρίστησαν τον Wolf, αναρτώντας την επιστολή η οποία αναφέρει:

«Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα με τη σειρά μου να αναγνωρίσω την μεγάλη σας επιτυχία και να σας συγχαρώ για την υποψηφιότητα σας στην κατηγορία Best Metal Performance».

Ο Wolf συνεχίζει: «Η μουσική ενώνει κουλτούρες, ηλικίες και φυλές. Από το 1959 η Ακαδημία τιμά μουσικούς, συνθέτες, στιχουργούς και παραγωγούς από όλο τον κόσμο για την δουλειά τους. Αποδείξατε την αξία σας και την δημιουργικότητά σας. Με το πάθος και την σκληρή δουλειά σας μας δείξατε πως η επιμονή είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Η υποψηφιότητά σας αυτή αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσετε να εκπροσωπείτε την Pennsylvania και τα επόμενα χρόνια».

Δείτε την ανάρτηση των Code Orange στο Twitter:

https://twitter.com/codeorangekids/status/967617456314421249

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top