ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Liam Gallagher κυκλοφορεί το «MTV Unplugged» live album

Στις 24 του ερχόμενου μήνα στα καταστήματα η ζωντανή ηχογράφηση. Ο Liam Gallagher ανακοίνωσε πως στις 24 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το «MTV Unplugged» live album. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Hull της Αγγλίας τον Αύγουστο του 2019 και θα κυκλοφορήσει σε απλό και deluxe CD, βινύλιο καθώς και ψηφιακά από την…

Στις 24 του ερχόμενου μήνα στα καταστήματα η ζωντανή ηχογράφηση.

Ο Liam Gallagher ανακοίνωσε πως στις 24 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το «MTV Unplugged» live album. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Hull της Αγγλίας τον Αύγουστο του 2019 και θα κυκλοφορήσει σε απλό και deluxe CD, βινύλιο καθώς και ψηφιακά από την Amazon.

Το DVD από την συναυλία του Gallagher στο Hull είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Οκτώβριο:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που αποτελώ πλέον μέρος της MTV Unplugged σειράς. Ο κόσμος του Hull ήταν πραγματικά εντυπωσιακός» είπε ο πρώην τραγουδιστής των Oasis για την κυκλοφορία του Unplugged.

Πρόσφατα ο Liam Gallagher πρόσφατα τοποθετήθηκε εκ νέου για την πιθανή επαναδραστηριοποίηση των Oasis, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το reunion.

Το tracklist του «MTV Unplugged»:
01. Wall Of Glass
02. Some Might Say
03. Now That I Found You
04. One Of Us
05. Stand By Me
06. Sad Song
07. Cast No Shadow
08. Once
09. Gone
10. Champagne Supernova

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top