ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Liam Gallagher σκέφτεται ακόμα τους Oasis

«Θα προτιμούσα να μιλάμε για ένα album των Oasis παρά για το solo album των Liam». Για ακόμα μια φορά ο Liam Gallagher εκδήλωσε την επιθυμία του να επανασυνδεθεί με τον αδερφό του Noel στους Oasis. Ο Βρετανός τραγουδοποιός μίλησε στο podcast του Rolling Stone και τόνισε πως «θα προτιμούσε…

«Θα προτιμούσα να μιλάμε για ένα album των Oasis παρά για το solo album των Liam».

Για ακόμα μια φορά ο Liam Gallagher εκδήλωσε την επιθυμία του να επανασυνδεθεί με τον αδερφό του Noel στους Oasis.

Ο Βρετανός τραγουδοποιός μίλησε στο podcast του Rolling Stone και τόνισε πως «θα προτιμούσε ένα album των Oasis παρά ένα album του Liam».

«Οι fans ενδεχομένως να πιστεύουν πως τώρα δίνω ελπίδες, αλλά δεν είναι τα πράγματα ακριβώς έτσι» πρόσθεσε, για να συνεχίσει:

«Το μόνο που έχω πει και παλιότερα είναι πως εάν βρεθούμε ξανά ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους, όλο αυτό θα ήταν αναπόφευκτο».

Για τον αδερφό του Noel, ο Liam είπε: «Ξέρω πως δε θέλει να είναι support στους U2 παίζοντας σε μισοάδεια στάδια, όταν μπορεί να παίζει μαζί με τον αδερφό του. Προτιμώ να μιλάω για ένα album των Oasis και όχι για ένα solo album. Και ξέρω πως και ο αδερφός μου σκέφτεται το ίδιο. Μαζί είμαστε καλύτερα».

Το πρώτο solo album του Liam Gallagher με τίτλο «As You Were» θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top