ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

O Marilyn Manson στο The New Pope του HBO

Εκπλήξεις στους fans της σειράς ετοιμάζει το HBO. Ο Marilyn Manson ήταν μια από τις εκπλήξεις του HBO για τους fans του The New Pope, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Το sequel του The Young Pope δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς της σειράς να ελιχθούν και η επιλογή του…

Εκπλήξεις στους fans της σειράς ετοιμάζει το HBO.

Ο Marilyn Manson ήταν μια από τις εκπλήξεις του HBO για τους fans του The New Pope, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

Το sequel του The Young Pope δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς της σειράς να ελιχθούν και η επιλογή του Manson σίγουρα είναι επιτυχημένη.

Αν κρίνουμε από την φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο Manson θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα, όχι πολύ διαφορετικό από τον αληθινό του εαυτό, χωρίς ωστόσο η παραγωγή να δώσει στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Ο εκκεντρικός frontman στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για έναν φανταστικό νέο κύκλο επεισοδίων.

Το HBO όμως επεφύλαξε ακόμα μια έκπληξη για τους fans της σειράς, με την Sharon Stone, επίσης νεοφερμένη στην σειρά, να ποζάρει στο πλευρό του John Malkovich.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top