ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Mark Lanegan ανακοίνωσε Χριστουγεννιάτικο album

Έρχεται το «Dark Mark Does Christmas 2020». Ο Mark Lanegan αποκάλυψε κάποιες από τις πληροφορίες του νέου του Χριστουγεννιάτικου album. Το «Dark Mark Does Christmas 2020» έρχεται 8 χρόνια μετά το «Dark Mark Does Christmas 2012». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε CD και βινύλιο από την Rough Trade και σύμφωνα…

Έρχεται το «Dark Mark Does Christmas 2020».

Ο Mark Lanegan αποκάλυψε κάποιες από τις πληροφορίες του νέου του Χριστουγεννιάτικου album. Το «Dark Mark Does Christmas 2020» έρχεται 8 χρόνια μετά το «Dark Mark Does Christmas 2012».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε CD και βινύλιο από την Rough Trade και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας θα περιλαμβάνει γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάποιες διασκευές καθώς και ορισμένα νέα κομμάτια.

Αν και προς το παρόν η Rough Trade δεν έχει αποκαλύψει το πλήρες tracklist του δίσκου, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το album θα περιλαμβάνει μια διασκευή στο «Burn The Flames» του Roky Erikson καθώς και ακόμα μια στο «Christmas Eve Can Killy You» των Everly Brothers.

Σημειώνουμε πως το «Dark Mark Does Christmas 2012» είχε κυκλοφορήσει μόνο σε βινύλιο και ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά στην περιοδεία του Lanegan εκείνη την χρονιά, ο διάδοχος του θα διατίθεται από την ιστοσελίδα της Rough Trade σε όλα τα formats.

Νωρίτερα μέσα στο 2020 ο Lanegan κυκλοφόρησε το τελευταίο του solo album «Straight Songs Of Sorrow», ενώ έβγαλε και την βιογραφία του με τίτλο Sing Backwards & Weep. Παράλληλα, δεν έχασε την ευκαιρία να αναβιώσει και μια παλιά κόντρα που είχε με τον Liam Gallagher.

Δείτε το εξώφυλλο του «Dark Mark Does Christmas 2020»:

MARK LANEGAN - DARK MARK DOES CHRISTMAS 2020
MARK LANEGAN – DARK MARK DOES CHRISTMAS 2020

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top