ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Mark Lanegan ανακοίνωσε το νέο album «Straight Songs Of Sorrow»

Ακούστε το πρώτο single «Skeleton Key». Έναν μόλις χρόνο μετά το «Somebody’s Knocking», ο Mark Lanegan ανακοίνωσε το νέο του solo album με τίτλο «Straight Songs Of Sorrow». Στα σκαριά και η βιογραφία «Sing Backwards And Weep». Με εκλεκτούς καλεσμένους το νέο album. Ο Mark Lanegan δισκογραφεί με σπασμένα φρένα…

Ακούστε το πρώτο single «Skeleton Key».

Έναν μόλις χρόνο μετά το «Somebody’s Knocking», ο Mark Lanegan ανακοίνωσε το νέο του solo album με τίτλο «Straight Songs Of Sorrow». Στα σκαριά και η βιογραφία «Sing Backwards And Weep». Με εκλεκτούς καλεσμένους το νέο album.

Ο Mark Lanegan δισκογραφεί με σπασμένα φρένα καθώς μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από την κυκλοφορία του τελευταίου του album, επιστρέφει με το νέο του πόνημα. Αλλά όχι μόνο. Ο βετεράνος rocker θα κυκλοφορήσει αρχικά (στις 28 Απριλίου) την βιογραφία «Sing Backwards And Weep» με το νέο album να κυκλοφορεί μερικές ημέρες αργότερα (8 Μαΐου).

Στον δίσκο ο Lanegan συνεργάζεται με τον Greg Dulli των Afghan Whigs, τον Warren Ellis των Bad Seeds, τον John Paul Jones των Led Zeppelin αλλά και τον συνθέτη Ed Harcourt. Πρώτο single μέσα από το album είναι το «Skeleton Key», το οποίο έκανε ήδη πρεμιέρα.

«Ξεκίνησα να γράφω τα νέα τραγούδια αμέσως μόλις ολοκλήρωσα το βιβλίο. Η συγγραφή του μου ξύπνησε μνήμες και εικόνες. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το album» δήλωσε ο Mark Lanegan.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Straight Songs Of Sorrow» αναμένονται σύντομα.

MARK LANEGAN – STRAIGHT SONGS OF SORROW

Latest from TOP STORIES

Go to Top