ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Mark Tremonti έχει ήδη τραγούδια για το επόμενο solo album του

Ο κιθαρίστας των Alter Bridge έτοιμος να μπει στο studio. Το νέο του προσωπικό album ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ο Mark Tremonti, κιθαρίστας των Alter Bridge. Πότε πρέπει να περιμένουμε τον διάδοχο του «A Dying Machine». Οι Alter Bridge πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 6 Νοεμβρίου το EP «Walk The Sky 2.0″,…

Ο κιθαρίστας των Alter Bridge έτοιμος να μπει στο studio.

Το νέο του προσωπικό album ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ο Mark Tremonti, κιθαρίστας των Alter Bridge. Πότε πρέπει να περιμένουμε τον διάδοχο του «A Dying Machine».

Οι Alter Bridge πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 6 Νοεμβρίου το EP «Walk The Sky 2.0″, με τον Tremonti ωστόσο να σκέφτεται ήδη το επόμενο solo album του. Ο κιθαρίστας αποκάλυψε ότι έχει έτοιμα τραγούδια για τον δίσκο, αποκαλύπτοντας ότι είναι έτοιμος να μπει σύντομα στο studio:

«Ο παραγωγός μου μένει δίπλα μου στο Ορλάντο της Φλόριντα. Μετά τον Myles (σ.σ. Myles Kennedy, τραγουδιστής των Alter Bridge) που ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του δικού του album, παίρνω σειρά εγώ. Θα μπω στο studio τον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο».

Ο Myles Kennedy είχε ενημερώσει τους fans πως ο δίσκος που θα διαδεχθεί το «Year Of The Tiger» έχει ολοκληρωθεί.

Για τα νέα τραγούδια, ο Tremonti είπε: «Έχω έτοιμα κοντά στα 14 τραγούδια. Ιδανικά θα ήθελα να έχω 20, έτσι ώστε να μπορώ να αποφασίσω ποια θα μπουν στο album. Δεν έχει να κάνει με το αν τα κομμάτια είναι καλά, αλλά με το ποια εξυπηρετούν το ύφος του δίσκου».

Για το ύφος του δίσκου: «Σίγουρα είναι πιο heavy από αυτά που γράφω για τους Alter Bridge. Υπάρχουν αρκετά speed metal στοιχεία που σίγουρα δεν ταιριάζουν στο ύφος της μπάντας. Αλλά ακόμα και τα φωνητικά, είναι αρκετά διαφορετικά, καθώς η φωνή μου διαφέρει από αυτήν του Myles. Νομίζω ότι αυτές είναι οι κυριότερες διαφορές».

Σύμφωνα με τον Tremonti, το νέο album θα αρχίσει να σχηματοποιείται κατά την διάρκεια των δύο solo περιοδειών των βασικών συνθετών του συγκροτήματος.

Latest from TOP STORIES

Go to Top