ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Martin Scorsese σκηνοθετεί το tour doc του Bob Dylan Rolling Thunder Revue

Ο Martin Scorsese πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του Bob Dylan Rolling Thunder Revue. Σύμφωνα με το Variety, ο διάσημος σκηνοθέτης πρόκειται να συνεργαστεί με τον σπουδαίο τραγουδοποιό για τα γυρίσματα του «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story», η οποία ρίχνει φως σε μια από…

Ο Martin Scorsese πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του Bob Dylan Rolling Thunder Revue.

Σύμφωνα με το Variety, ο διάσημος σκηνοθέτης πρόκειται να συνεργαστεί με τον σπουδαίο τραγουδοποιό για τα γυρίσματα του «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story», η οποία ρίχνει φως σε μια από τις πιο γνωστές περιοδείες του Dylan, την περίοδο 1975 – 1976. Στην «Rolling Thunder Revue» tour, ο Dylan συνεργάστηκε με πολύ γνωστούς μουσικούς όπως οι Joan Baez, T-Bone Burnett και Mick Ronson.

Σύμφωνα με το Netflix, το film πρόκειται να έχει στοιχεία από ντοκιμαντέρ, concert film και ταινίας και θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις του ίδιου του πρωταγωνιστή.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story».

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Martin Scorsese δουλεύει μαζί με τον Bob Dylan. Το 2005 οι δύο άντρες συνεργάστηκαν στο «No Direction Home», το οποίο είχε σαν κεντρικό θέμα την ζωή του Bob Dylan την περίοδο 1961 – 1966, με το film μάλιστα να παίρνει και ένα βραβείο Grammy.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top