ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Matt Bellamy των Muse κυκλοφόρησε το solo single «Tomorrow’s World»

Δείτε το lyric video του νέου τραγουδιού. Εν μέσω καραντίνας ο Matt Bellamy των Muse ηχογράφησε και παρουσίασε το νέο του solo τραγούδι με τίτλο «Tomorrow’s World». Πρόκειται για το τρίτο μόλις solo τραγούδι από τον frontman των Άγγλων rockers. Ο Bellamy δεν συνηθίζει να κυκλοφορεί προσωπικά τραγούδια. Για την…

Δείτε το lyric video του νέου τραγουδιού.

Εν μέσω καραντίνας ο Matt Bellamy των Muse ηχογράφησε και παρουσίασε το νέο του solo τραγούδι με τίτλο «Tomorrow’s World». Πρόκειται για το τρίτο μόλις solo τραγούδι από τον frontman των Άγγλων rockers.

Ο Bellamy δεν συνηθίζει να κυκλοφορεί προσωπικά τραγούδια. Για την ακρίβεια, το έχει κάνει μονάχα άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Το 2009 όταν ηχογράφησε το «End Title» για τις ανάγκες της ταινίας The International και δέκα χρόνια αργότερα όταν για το soundtrack του Game Of Thrones έγραψε το «Pray».

Φέτος, ελέω πανδημίας, ο Άγγλος μουσικός παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Tomorrow’s World» το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο μιλάει για τα συναισθήματα του τον καιρό του αναγκαστικού εγκλεισμού.

«Είχα την ευκαιρία να εκτιμήσω τα μικρά πράγματα που αξίζουν στη ζωή και να αναζητήσω αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο» λέει για το κομμάτι ο Bellamy.

Για τον τίτλο του τραγουδιού, ο Bellamy τόνισε πως εμπνεύστηκε από το ομότιτλο τηλεοπτικό show του BBC στα 80s: «Το παρακολουθούσα μικρός και μου άρεσαν οι φουτουριστικές του αναφορές και το πώς παρουσιαζόταν ο κόσμος τότε».

Δείτε το lyric video του «Tomorrow’s World»:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top