ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Matt Heafy των Trivium streamάρει στο Twitch και βγάζει… πολλά λεφτά

Ο frontman των Αμερικανών metallers μιλάει για την «δεύτερη δουλειά» του. Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Αμερικανών metallers Trivium, Matt Heafy, σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Twitch, από το οποίο -όπως τόνισε ο ίδιος- κερδίζει αρκετά χρήματα σε μηνιαία βάση. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Twitch είναι αυτή…

Ο frontman των Αμερικανών metallers μιλάει για την «δεύτερη δουλειά» του.

Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Αμερικανών metallers Trivium, Matt Heafy, σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Twitch, από το οποίο -όπως τόνισε ο ίδιος- κερδίζει αρκετά χρήματα σε μηνιαία βάση.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Twitch είναι αυτή την στιγμή η No.1 διαδικτυακή πλατφόρμα των gamers, στην οποία ο Heafy είναι αρκετά δραστήριος ανεβάζοντας ακουστικές διασκευές και κομμάτια των Trivium. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα videos του έχουν περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια views!

Σε συνέντευξη του στο Forbes, ο Heafy αναφέρθηκε στο Twitch, χαρακτηρίζοντας το ως «δεύτερη δουλειά», τονίζοντας παράλληλα πως την περίοδο που δεν βρίσκεται στον δρόμο με τους Trivium, βγάζει περισσότερα λεφτά μέσω της πλατφόρμας, παρά από τις πωλήσεις των albums του συγκροτήματος του.

«Ανέκαθεν μου άρεσαν τα video games. Από μικρός έπαιζα Mario, ακόμα και πριν καλά – καλά αρχίσω να μιλάω Αγγλικά. Η μητέρα μου είναι από την Ιαπωνία και έτσι έμαθα από παιδί στα games. Ξεκίνησα με κλασικά παιχνίδια όπως Mario, Donkey Kong και σταδιακά έφτασα να παίζω πιο πολύπλοκα παιχνίδια και RPGs».

Για τα αγαπημένα του παιχνίδια: «Ως νεαρός τα Final Fantasy IV, VI, VII και IX ήταν αυτά που με στιγμάτισαν. Αργότερα κόλλησα με το Call Of Duty».

Για το πώς κόλλησε με το Twitch: «Παίζαμε στο San Francisco με τους Trivium και δύο από τους ανθρώπους της εταιρίας, οι John Howell και Brandon Kaupert, με κάλεσαν στα κεντρικά γραφεία. Αφού περιηγήθηκα εκεί, αποφάσισα να εμπλακώ. Αρχικά τους είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι ενεργός αφού πρέπει να μελετάω κιθάρα περίπου πέντε ώρες καθημερινά, προκειμένου να κρατιέμαι σε φόρμα. Μου είπαν «δοκίμασε να streamάρεις τις πρόβες και την μελέτη σου». Αν και στην αρχή δίστασα, τελικά το έκανα».

Για την συνολική του εμπειρία με το Twitch: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Trivium είναι η μπάντα μου, η προτεραιότητα μου και η δουλειά μου. Είμαι όμως χαρούμενος με την ενασχόληση μου με το Twitch. Όταν μάλιστα δεν βρίσκομαι σε περιοδεία, το Twitch μου δίνει αρκετά χρήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την online κοινότητα που έχουμε χτίσει εκεί».

Οι Trivium θα κυκλοφορήσουν στις 24 Απριλίου το νέο τους album «What Dead Men Say».

Latest from CULTURE

Go to Top