ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Matt Helders των Arctic Monkeys ετοιμάζει solo album

Νέα πρόκληση για τον Βρετανό drummer. Το πρώτο του solo album έχει στα σκαριά ο drummer των Arctic Monkeys Matt Helders. Ο Άγγλος drummer συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Iggy Pop και τους Josh Homme και Dead Fertita στο album «Post Pop Depression», και φαίνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα. «Θέλω…

Νέα πρόκληση για τον Βρετανό drummer.

Το πρώτο του solo album έχει στα σκαριά ο drummer των Arctic Monkeys Matt Helders.

Ο Άγγλος drummer συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Iggy Pop και τους Josh Homme και Dead Fertita στο album «Post Pop Depression», και φαίνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα.

«Θέλω να κάνω το album, αλλά όχι να βιαστώ και να το μετανιώσω» είπε αρχικά ο Helders.

Και πρόσθεσε: «Βρίσκομαι στο σημείο που έχω καταλήξει στο ύφος του δίσκου. Θέλω πρώτα να γράψω αρκετή μουσική, ώστε να είμαι απόλυτα σίγουρος. Δεν γράφω στίχους και με αυτό το κομμάτι θα ασχοληθώ αργότερα».

Ο Helders ακολουθεί έτσι τα βήματα του Alex Turner, ο οποίος έχει ήδη κυκλοφορήσει προσωπικό album για το soundtrack της ταινίας «Submarine», ενώ συμμετέχει και στους The Last Shadow Puppets με τον Miles Kane.

Οι Arctic Monkeys κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στην χρονιά το album «Tranquility Base Hotel + Casino».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife.gr για το artwork του album.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top