ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Maynard James Keenan εκλιπαρεί τα μέλη των Tool να ολοκληρώσουν το album

Έχει πολλά επεισόδια ακόμα αυτό το σήριαλ… Ο τραγουδιστής των Tool Maynard James Keenan σε συναυλία της μπάντας το περασμένο Σαββατοκύριακο, πήρε το μικρόφωνο και κάλεσε τα υπόλοιπα μέλη του group να ολοκληρώσουν επιτέλους τις ηχογραφήσεις του νέου album. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Northern Invasion Festival, με τον Keenan…

Έχει πολλά επεισόδια ακόμα αυτό το σήριαλ…

Ο τραγουδιστής των Tool Maynard James Keenan σε συναυλία της μπάντας το περασμένο Σαββατοκύριακο, πήρε το μικρόφωνο και κάλεσε τα υπόλοιπα μέλη του group να ολοκληρώσουν επιτέλους τις ηχογραφήσεις του νέου album.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Northern Invasion Festival, με τον Keenan να λέει απευθυνόμενος στο κοινό: «Ξέρω πως η υπομονή σας εξαντλείται. Danny (σ.σ: Danny Carey, drums), Adam (σ.σ: Adam Jones, κιθάρα) και Justin (σ.σ: Justin Chancellor, μπάσο) σας ικετεύω ολοκληρώστε το κομμάτι σας, έτσι ώστε να μπορώ να τελειώσω και το δικό μου».

Το νέο album των Tool αναμένεται να κυκλοφορήσει σύμφωνα με τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις στα τέλη της χρονιάς, με την αρχή του 2019 πάντως να φαντάζει ως πιο εφικτό σενάριο.

Ο Keenan κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες το νέο album των A Perfect Circle με τίτλο «Eat The Elephant».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top