Ο Maynard James Keenan παρομοιάζει το νέο album των Tool με το «Chinese Democracy» των Guns N Roses

R NEWS TEAM
Posted on Απρίλιος 10, 2018, 7:15 πμ
24 secs

Η ανυπομονησία των οπαδών των Tool για ένα νέο album, έκανε τον τραγουδιστή της μπάντας Maynard James Keenan να το συγκρίνει με το «Chinese Democracy» των Guns N Roses!

Ο frontman των Tool, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Revolver μίλησε μεταξύ άλλων και για το νέο album της μπάντας, λέγοντας πως η προσμονή των οπαδών αγγίζει αυτήν που είχαν οι φίλοι των Guns N Roses μέχρι να κυκλοφορήσει το «Chinese Democracy».

«Η αργοπορία που έχουμε επιδείξει μας κάνει να σκεφτόμαστε αν ο νέος δίσκος των Tool είναι ένα «Chinese Democracy II» είπε χαριτολογώντας ο Keenan, τονίζοντας παράλληλα πως πλέον υπάρχει πίεση από όλους έτσι ώστε ο δίσκος επιτέλους να κυκλοφορήσει.

Θυμίζουμε πως το «Chinese Democracy» κυκλοφόρησε το 2008, 15 ολόκληρα χρόνια μετά το «The Spaghetti Incident?» και 17 μετά τα «Use Your Illusion I& II».

Οι Tool κυκλοφόρησαν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά «10,000 Days» το 2006. Το συγκρότημα ξεκίνησε επίσημα τις ηχογραφήσεις του νέου album τον περασμένο μήνα με παραγωγό τον Joe Barresi.

Το 2018 θα είναι επίσης έτος επιστροφής και για τους A Perfect Circle, το νέο album των οποίων θα έχει τίτλο «Eat The Elephant» και θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου.

Ο Keenan μιλώντας για την επιστροφή και των δύο συγκροτημάτων του το 2018 είπε πως απλά «ένιωσε πως αυτός ήταν ο κατάλληλος χρόνος».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST