ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο μεγαλύτερος pop αστέρας στο νέο album των Foo Fighters

Στην αποκάλυψη πως στο νέο studio album των Foo Fighters με τίτλο «Concrete And Gold» θα συμμετέχει ο μεγαλύτερος pop αστέρας της εποχής μας προχώρησε ο Dave Grohl. Μιλώντας στο BBC1, ο εγκέφαλος των Αμερικανών rockers τόνισε πως στο album θα υπάρχουν εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα εκπλήξουν το κοινό.…

Στην αποκάλυψη πως στο νέο studio album των Foo Fighters με τίτλο «Concrete And Gold» θα συμμετέχει ο μεγαλύτερος pop αστέρας της εποχής μας προχώρησε ο Dave Grohl.

Μιλώντας στο BBC1, ο εγκέφαλος των Αμερικανών rockers τόνισε πως στο album θα υπάρχουν εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα εκπλήξουν το κοινό.

«Ένα από τα ονόματα αυτά, είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο της εποχής μας και δεν αστειεύομαι καθόλου» είπε ο Grohl για να προσθέσει:

«Τραγουδάει μαζί μας σε ένα από τα πιο heavy κομμάτια του album».

Οι fans των Foo Fighters εικάζουν πως το όνομα αυτό είναι η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, η οποία έχει συνεργαστεί στενά με τον παραγωγό Greg Kurstin, ο οποίος βρέθηκε πίσω από την κονσόλα κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του «Concrete And Gold».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Grohl είπε: «Βρεθήκαμε κρυφά στο studio τους τελευταίους έξι μήνες και θεωρώ πως γράψαμε τον πιο σημαντικό δίσκο που έχουμε κάνει ως τώρα».

Ο Grohl ολοκλήρωσε: «Πιστεύω πως πολλοί θα εκπλαγούν. Όλοι στο συγκρότημα λέμε πως αυτός είναι ο κορυφαίος δίσκος της καριέρας μας».

Το «Concrete And Gold» θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου. Η μπάντα έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα το video clip του πρώτου single «Run».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top