ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Michael Gira των Swans κατηγορείται για βιασμό απο νεαρή μουσικό της εταιρίας του!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η μουσικός Larkin Grimm, η οποία με μήνυμά της στο Facebook κατηγόρησε τον Michael Gira των Swans για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό! Για ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες κάνει λόγο ο Michael Gira. Σύμφωνα με την Grimm, όλα ξεκίνησαν το 2008 όταν η ίδια ηχογραφούσε το…

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η μουσικός Larkin Grimm, η οποία με μήνυμά της στο Facebook κατηγόρησε τον Michael Gira των Swans για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό!

Για ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες κάνει λόγο ο Michael Gira.

Σύμφωνα με την Grimm, όλα ξεκίνησαν το 2008 όταν η ίδια ηχογραφούσε το album της «Parplar», το οποίο και θα κυκλοφορούσε απο την δισκογραφική εταιρία του ηγέτη των Swans, Young God Records. Η Grimm ισχυρίζεται πως ο ηγέτης των Swans την παρενοχλούσε συστηματικά εκείνο το διάστημα και μάλιστα έφτασε μέχρι και στο σημείο να την βιάσει!

Η 33χρονη σήμερα τραγουδίστρια υποστηρίζει πως μετά απο πολλές προσπάθειες κατάφερε να κάνει πέρα απο την ζωή της τον Gira, ο οποίος λίγο μετά την έδιωξε απο την εταιρία του!

Στις δηλώσεις που έκανε στο Pitchfork μετά την καταγγελία βόμβα, η Grimm τόνισε: «Δε κάνω τίποτα απο εκδίκηση και ούτε θέλω να καταστρέψω τη ζωή του Michael Gira. Αν μια στις 4 ή 5 γυναίκες βιάζεται, τότε σημαίνει πως ένας στους πέντε άντρες μπορεί να είναι βιαστής. Τι θα κάνουμε με όλους αυτούς; Να τους βάλουμε φυλακή για 10 χρόνια ή να τους κόψουμε το πέος; ΟΧΙ βέβαια. Είναι ολόκληρη η κουλτούρα της κοινωνίας που πρέπει να αλλάξει. Θα πρέπει όλο αυτό να το τελειώσουμε μαζί».

Απο τη μεριά του ο Gira κάνει λόγο για συκοφαντίες και τονίζει πως θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο ώστε να καθαρίσει το όνομα του απο τα ψεύδη. Μάλιστα, στο μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πριν απο λίγα λεπτά τονίζει:

«Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά αλλά και μέσω της δουλείας μου ξέρουν τι άνθρωπος είμαι. Βασίζομαι σε αυτούς. Όλο αυτό που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες είναι ένα ψέμα. Περισσότερα θα πω σύντομα».

Η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει τον δρόμο των δικαστηρίων, τη στιγμή μάλιστα που οι Swans ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το τελευταίο τους studio album.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top