ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Michael Schenker αποκλείει την πιθανότητα να παίξει ξανά με τους UFO

Ο Michael Schenker απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε κάποια από τα shows των UFO με αφορμή την τελευταία τους περιοδεία. Το συγκρότημα συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής την επόμενη χρονιά, και με αφορμή το γεγονός πρόκειται να περιοδεύσει για μια τελευταία φορά. Ο Schenker ωστόσο δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να…

Ο Michael Schenker απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε κάποια από τα shows των UFO με αφορμή την τελευταία τους περιοδεία.

Το συγκρότημα συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής την επόμενη χρονιά, και με αφορμή το γεγονός πρόκειται να περιοδεύσει για μια τελευταία φορά. Ο Schenker ωστόσο δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να εμφανιστεί με το συγκρότημα, ούτε καν στο τελευταίο show της περιοδείας, στο Shepherd’s Bush Empire στο Λονδίνο, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Μιλώντας στο Classic Rock, ο βετεράνος κιθαρίστας έριξε τα βέλη του εναντίον των UFO αλλά και εναντίον των Scorpions λέγοντας: «Μπάντες όπως οι UFO και οι Scorpions επιδιώκουν να κοροϊδέψουν το κοινό. Έχει γίνει πλέον μόδα τα παλιά συγκροτήματα να δίνουν μια σειρά από επετειακές συναυλίες, επειδή ακριβώς δεν μπορούν να βγουν στον δρόμο κανονικά».

Και συνέχισε: «Το 2003 χάρισα το όνομα των UFO στον Phil Mogg σε μια κίνηση γενναιοδωρίας και εκείνος δεν με ευχαρίστησε καν. Γιατί λοιπόν να επιστρέψω στο συγκρότημα;».

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους αυθεντικούς UFO, ο τραγουδιστής Phil Mogg είναι το μοναδικό μέλος που έχει παραμείνει, με τον Schenker να σχολιάζει: «Για μένα οι UFO είναι τα 5 αυθεντικά μέλη συν τον παραγωγό μας Ron Nevison. Ο Phil λέει πως αυτή η μπάντα που έχει είναι οι UFO, αλλά δεν είναι έτσι. Από την στιγμή που ο ίδιος δεν σέβεται τους fans, γιατί θα πρέπει να τον σεβαστώ εγώ;».

Τόσο ο Schenker όσο και ο Mogg μένουν στο Sussex της Αγγλίας, χωρίς όμως να έχουν πλέον επαφές: «Τον βλέπω στον δρόμο, αλλά δεν μιλάμε εδώ και πολύ καιρό» είπε ο Schenker.

Η αποχαιρετιστήρια επετειακή περιοδεία των UFO σε Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία θα ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθεί μερικές μέρες αργότερα στο τελευταίο show στο Λονδίνο.

Latest from IN FOCUS

Go to Top