ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Michael Stipe των REM κυκλοφορεί το πρώτο του solo single

Μέσω της ιστοσελίδας του η πρεμιέρα του «Your Capricious Soul». Ο frontman των REM Michael Stipe ανακοίνωσε την επιστροφή του στην μουσική, 8 χρόνια μετά την διάλυση του συγκροτήματος. Ο Αμερικανός τραγουδιστής είχε γνωστοποιήσει το καλοκαίρι πως δουλεύει πάνω σε νέο υλικό, και τώρα ήρθε η στιγμή για τις πρώτες…

Μέσω της ιστοσελίδας του η πρεμιέρα του «Your Capricious Soul».

Ο frontman των REM Michael Stipe ανακοίνωσε την επιστροφή του στην μουσική, 8 χρόνια μετά την διάλυση του συγκροτήματος.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής είχε γνωστοποιήσει το καλοκαίρι πως δουλεύει πάνω σε νέο υλικό, και τώρα ήρθε η στιγμή για τις πρώτες ανακοινώσεις.

Ο Stipe πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο (5 Οκτωβρίου) αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του το ολοκαίνουριο single του με τίτλο «Your Capricious Soul». Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού θα διατεθούν στην οργάνωση Extinction Rebellion, που μάχεται για το περιβάλλον.

«Έκανα ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα από την μουσική και πλέον ήρθε η ώρα να επανέλθω. Μου αρέσει πολύ το νέο κομμάτι και η Extinction Rebellion μου έδωσε την ώθηση που ήθελα για να το ολοκληρώσω γρηγορότερα. Είμαι αισιόδοξος πως τελικά θα βρούμε τους τρόπους για να βελτιώσουμε τον πλανήτη μας» είπε ο Stipe.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top