ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2

Ο Mick Jagger χορεύει μετά την εγχείρηση καρδιάς

Ο γερόλυκος της ροκ ανάρτησε σχετικό βίντεο στο Instagram. Μία μόλις μέρα μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, σύμφωνα με το οποίο οι γιατροί τού έδωσαν το «πράσινο» φως για να ξαναβγεί σε περιοδεία αφού οι εξετάσεις του ήταν καθαρές, ο τραγουδιστής των Rolling Stones Mick Jagger ανάρτησε βίντεο στο Twitter στο…

Ο γερόλυκος της ροκ ανάρτησε σχετικό βίντεο στο Instagram.

Μία μόλις μέρα μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, σύμφωνα με το οποίο οι γιατροί τού έδωσαν το «πράσινο» φως για να ξαναβγεί σε περιοδεία αφού οι εξετάσεις του ήταν καθαρές, ο τραγουδιστής των Rolling Stones Mick Jagger ανάρτησε βίντεο στο Twitter στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει κάνοντας τις χαρακτηριστικές του φιγούρες για να δείξει στον κόσμο ότι επέστρεψε δυναμικά και ότι η υγεία του αποκαταστάθηκε μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για την αντικατάσταση της βαλβίδας στην καρδιά.

Ο 75χρονος τραγουδιστής εμφανίζεται με ένα μαύρο παντελόνι φόρμας, λευκά αθλητικά παπούτσια και t-shirt, να χορεύει επιδεικτικά μέσα σε ένα στούντιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γερόλυκος της ροκ υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αντικατάσταση της βαλβίδας της καρδιάς νωρίτερα φέτος, αναγκάζοντας τους Rolling Stones να καθυστερήσουν την περιοδεία τους σε ΗΠΑ και στον Καναδά, προκειμένου ο τραγουδιστής να συνέλθει και έχει τον χρόνο να ακολουθήσει την κατάλληλη ιατρική αγωγή.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του λέγοντας ότι αισθάνεται πολύ άσχημα που τους απογοήτευσε. Αρχικά η περιοδεία είχε προγραμματιστεί να αρχίσει τον Απρίλιο αλλά τώρα αναμένεται να αρχίσει τον Ιούλιο, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2

Go to Top