ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Mick Jagger ξανά στην σκηνή με τους Rolling Stones!

Σε εξαιρετική κατάσταση επέστρεψε στην σκηνή την Παρασκευή ο Mick Jagger. Σε καταπληκτική κατάσταση εμφανίστηκε ο Mick Jagger, στην πρώτη του συναυλία με τους Rolling Stones μετά την επέμβαση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας που υποβλήθηκε τον Απρίλιο. Οι βετεράνοι rockers ξεκίνησαν το αμερικανικό σκέλος της «No Filter» tour από το Σικάγο,…

Σε εξαιρετική κατάσταση επέστρεψε στην σκηνή την Παρασκευή ο Mick Jagger.

Σε καταπληκτική κατάσταση εμφανίστηκε ο Mick Jagger, στην πρώτη του συναυλία με τους Rolling Stones μετά την επέμβαση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας που υποβλήθηκε τον Απρίλιο.

Οι βετεράνοι rockers ξεκίνησαν το αμερικανικό σκέλος της «No Filter» tour από το Σικάγο, γεμίζοντας το Solder Field stadium χωρητικότητας 61,500 ατόμων.

Με μια σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 75χρονος τραγουδιστής είχε προ-αναγγείλει την επιστροφή του στην σκηνή.

«Ήταν κάτι που το ξεπέρασε εύκολα» σχολίασε ο κιθαρίστας των Rolling Stones Keith Richards, προσθέτοντας: «Έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση».

Οι Rolling Stones θα συνεχίσουν την περιοδεία τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μέχρι και την τελευταία ημέρα του Αυγούστου. Σύμφωνα με την εταιρία Pollstar, οι Άγγλοι μύθοι του rock κέρδισαν από την No Filter περισσότερα από 116 εκατομμύρια δολάρια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top