ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Mike Portnoy drummer στο solo album του John Petrucci

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή; Τις προηγούμενες εβδομάδες σας ενημερώσαμε για την κυκλοφορία του νέου, δεύτερου, προσωπικού album από τον κιθαρίστα των Dream Theater, John Petrucci. Η είδηση που βγήκε τώρα είναι πως στον δίσκο θα παίξει τύμπανα ο Mike Portnoy! Το «Terminal Velocity» θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, 15 χρόνια μετά…

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή;

Τις προηγούμενες εβδομάδες σας ενημερώσαμε για την κυκλοφορία του νέου, δεύτερου, προσωπικού album από τον κιθαρίστα των Dream Theater, John Petrucci. Η είδηση που βγήκε τώρα είναι πως στον δίσκο θα παίξει τύμπανα ο Mike Portnoy!

Το «Terminal Velocity» θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, 15 χρόνια μετά το «Suspended Animation», με τον Petrucci να συνεργάζεται εκ νέου με τον μπασίστα David LaRue, ενώ στα drums έχουμε τον Portnoy, στην πρώτη συνεργασία των δύο αντρών από το «Black Clouds & Silver Lining» των Dream Theater το 2009.

Η είδηση φυσικά έχει ανάψει την κουβέντα ανάμεσα στους fans των Dream Theater, οι οποίοι βλέπουν την επιστροφή του Portnoy στο αγαπημένο τους συγκρότημα πιο πιθανή από ποτέ. Στο πρόσφατο παρελθόν άλλωστε ο drummer με τον οποίο το συγκρότημα έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του, μίλησε για πιθανή συνεργασία του με τους Petrucci και Jordan Rudess, σε ένα νέο album από τους Liquid Tension Experiment.

Το tracklist του «Terminal Velocity»:
01. Terminal Velocity
02. The Oddfather
03. Happy Song
04. Gemini
05. Out Of The Blue
06. Glassy-Eyes Zombies
07. The Way Things Fall
08. Snake In My Boot
09. Temple Of Circadia

JOHN PETRUCCI – TERMINAL VELOCITY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top