ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Mike Shinoda ενημερώνει τους fans για το νέο album των Linkin Park

Ο τραγουδιστής των Linkin Park Mike Shinoda ενημέρωσε τους fans για την πορεία ολοκλήρωσης του νέου album των Αμερικανών, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Ο Shinoda, σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, τόνισε: «Έχουμε αρχίσει να καταλήγουμε στα κομμάτια που θα αποτελέσουν το νέο μας album.…

Ο τραγουδιστής των Linkin Park Mike Shinoda ενημέρωσε τους fans για την πορεία ολοκλήρωσης του νέου album των Αμερικανών, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Ο Shinoda, σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, τόνισε: «Έχουμε αρχίσει να καταλήγουμε στα κομμάτια που θα αποτελέσουν το νέο μας album. Αίσθησή μου είναι -ακούγοντάς- πως πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό αποτέλεσμα. Βάλαμε όλο μας το είναι σε αυτόν τον δίσκο».

Και πρόσθεσε: «Τα κομμάτια που θα επιλέξουμε θα είναι αποτέλεσμα συζητήσεων και των 6 που είμαστε στο συγκρότημα».

Ο Shinoda συνέχισε: «Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω στα φωνητικά. Τα πλήκτρα, τα samples, τα drums είναι και αυτά στη λίστα, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να ολοκληρώσουμε τα φωνητικά».

Το νέο, έβδομο συνολικά, album των Linkin Park θα διαδεχθεί το πολύ επιτυχημένο «The Hunting Party» του 2014, το οποίο έδωσε δυο No.1 singles, τα «Guilty All The Same» και «Until It’s Gone».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top