ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Mike Shinoda στο νέο remix του «Passenger» των Deftones

Το κομμάτι θα βρίσκεται στο επερχόμενο «Black Stallion». Οι Deftones έδωσαν στην δημοσιότητα το remix του Mike Shinoda των Linkin Park για το «Passenger», το οποίο ακούγεται στο επερχόμενο album «Black Stallion» που θα συνοδεύει την επετειακή επανακυκλοφορία του «White Pony». Το «White Pony»/»Black Stallion» θα βρίσκεται στα ράφια των…

Το κομμάτι θα βρίσκεται στο επερχόμενο «Black Stallion».

Οι Deftones έδωσαν στην δημοσιότητα το remix του Mike Shinoda των Linkin Park για το «Passenger», το οποίο ακούγεται στο επερχόμενο album «Black Stallion» που θα συνοδεύει την επετειακή επανακυκλοφορία του «White Pony».

Το «White Pony»/»Black Stallion» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 11 Δεκεμβρίου από την Warner/Reprise και ήδη έχουμε ακούσει το remix του «Knife Prty» από τους Purity Ring.

Ο Shinoda όπως μπορείτε να ακούσετε επένδυσε αρκετά στην ατμόσφαιρα, κρατώντας όμως αρκετά στοιχεία από τον δυναμισμό που βγάζουν στο πρωτότυπο κομμάτι οι Deftones αλλά και ο frontman των Tool, Maynard James Keenan:

Μιλώντας για την συμμετοχή του στο εγχείρημα του «Black Stallion», ο Shinoda είπε: «Υπάρχει κάτι στην μουσική των Deftones που μου θυμίζει τα αγαπημένα μου hip-hop τραγούδια. Και αν και οι κιθάρες τους είναι πολύ heavy, πολλές φορές ηχούν σαν πλήκτρα».

Ο Shinoda αποκάλυψε επίσης την επιρροή που άσκησε το ντεμπούτο των Deftones «Adrenaline» στον ίδιο, λέγοντας πως ήταν ο πρώτος δίσκος που άκουσε στο σχολείο και πως ο «μοναδικός ήχος και η αισθητική του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία του συγκροτήματος».

Οι Deftones κυκλοφόρησαν στο τέλος Σεπτεμβρίου το ένατο studio album τους με τίτλο «Ohms».

Το tracklist και οι συμμετοχές του «Black Stallion»:
01. Feiticeira (Clams Casino remix)
02. Digital Bath (DJ Shadow remix)
03. Elite (Blanck Mass remix)
04. Rx Queen (Salva remix)
05. Street Carp (Phantogram remix)
06. Teenager (Robert Smith remix)
07. Knife Prty (Purity Ring remix)
08. Korea (Trevor Jackson remix)
09. Passenger (Mike Shinoda remix)
10. Change (In The House Of Flies) (Tourist remix)
11. Pink Maggit (Squarepusher remix)

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top