ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Mike Shinoda των Linkin Park ετοιμάζει νέο solo album

Μετά την κυκλοφορία του «Post Traumatic» EP. Από ότι φαίνεται η κυκλοφορία του «Post Traumatic» EP του Mike Shinoda ήταν μόνο η αρχή, με τον frontman της μπάντας να αποκαλύπτει πως στα πλάνα του είναι η κυκλοφορία ενός προσωπικού δίσκου. Ο Shinoda έδωσε την είδηση σε συνάντηση που είχε με…

Μετά την κυκλοφορία του «Post Traumatic» EP.

Από ότι φαίνεται η κυκλοφορία του «Post Traumatic» EP του Mike Shinoda ήταν μόνο η αρχή, με τον frontman της μπάντας να αποκαλύπτει πως στα πλάνα του είναι η κυκλοφορία ενός προσωπικού δίσκου.

Ο Shinoda έδωσε την είδηση σε συνάντηση που είχε με fans του στο Los Angeles με τους οποίους συνομίλησε αρκετή ώρα απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον της μπάντας, αλλά και το δικό του.

Εκεί ο Αμερικανός τραγουδιστής τόνισε: «Γράφω μουσική αυτό το διάστημα. Υπάρχουν πολλά κομμάτια που ετοιμάζω».

Σε ερώτηση για το εάν το album θα είναι «θλιμμένο» όπως και το EP, ο Shinoda πρόσθεσε: «Δεν είναι θλιμμένο, αλλά σίγουρα από εκεί αρχίζει».

Στη συνέχεια ο Shinoda απαίτησε από τους fans του να κλείσουν τα τηλέφωνά τους για να τους παίξει ένα νέο κομμάτι μέσα από το τηλέφωνο του.

Ο Mike Shinoda πάντως ολοκλήρωσε λέγοντας ότι ο προσωπικός του δίσκος θα αργήσει να κυκλοφορήσει καθώς η σύνθεση του δίσκου δεν έχει ολοκληρωθεί.

https://www.instagram.com/p/BgHX-x-Bb3f/?utm_source=ig_embed

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top