ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Miles Kane βλέπει μέλλον στους The Last Shadow Puppets

Δεν αποκλείει νέα συνεργασία με τον Alex Turner. Ανοιχτός σε ακόμα μια συνεργασία με τον Alex Turner των Arctic Monkeys είναι ο Miles Kane. Οι δύο Βρετανοί κυκλοφόρησαν μαζί δύο studio albums με τους The Last Shadow Puppets, με την συνεργασία να μην αποκλείεται να επεκταθεί και στο μέλλον. «Πέρασα…

Δεν αποκλείει νέα συνεργασία με τον Alex Turner.

Ανοιχτός σε ακόμα μια συνεργασία με τον Alex Turner των Arctic Monkeys είναι ο Miles Kane.

Οι δύο Βρετανοί κυκλοφόρησαν μαζί δύο studio albums με τους The Last Shadow Puppets, με την συνεργασία να μην αποκλείεται να επεκταθεί και στο μέλλον.

«Πέρασα υπέροχα στους The Last Shadow Puppets με τον Alex» τόνισε στην εφημερίδα The Metro ο Miles Kane, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το τρίτο του προσωπικό album «Coup De Grace».

«Ποτέ μη λες ποτέ… ποιός ξέρει, μπορεί στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά. Εγώ είμαι ανοιχτός σε αυτή την προοπτική» τόνισε εκ νέου ο Kane.

Οι The Last Shadow Puppets κυκλοφόρησαν το 2016 το «Everything You’ve Come To Expect», οχτώ ολόκληρα χρόνια μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο τους «The Age Of Understatement».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top