ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Morrissey ανακοίνωσε το νέο του album «I Am Not A Dog On A Chain»

Τον Μάρτιο του 2020 το 13ο solo album του Άγγλου. Το τελευταίο διάστημα ο Morrissey απασχολεί την δημοσιότητα είτε με τις ακραίες πολιτικές του απόψεις, είτε με τις αμφιλεγόμενες πρακτικές του σε θέματα προώθησης, marketing και merchandising. Πλέον ήρθε η ώρα ο Άγγλος να επιστρέψει στην μουσική, καθώς ανακοίνωσε το…

Τον Μάρτιο του 2020 το 13ο solo album του Άγγλου.

Το τελευταίο διάστημα ο Morrissey απασχολεί την δημοσιότητα είτε με τις ακραίες πολιτικές του απόψεις, είτε με τις αμφιλεγόμενες πρακτικές του σε θέματα προώθησης, marketing και merchandising.

Πλέον ήρθε η ώρα ο Άγγλος να επιστρέψει στην μουσική, καθώς ανακοίνωσε το νέο του, 13ο συνολικά, studio album.

Ο τίτλος του είναι «I Am Not A Dog On A Chain» και σύμφωνα με τον Άγγλο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020. Στις πρώτες του δηλώσεις για τον δίσκο, ο Morrissey τόνισε πως έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό στα νέα τραγούδια.

Πρώτο single από το album θα είναι το «Bobby, Don’t You Think They Know?», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Το tracklist του «I Am Not A Dog On A Chain»:
01. Jim Jim Fails
02. Love Is On Its Way Out
03. Bobby, Don’t You Know
04. I Am Not A Dog On A Chain
05. What Kind Of People Live In These Houses?
06. Knockabout World
07. Darling, I Saw The River Clean
08. The Truth About Ruth
09. The Secret Of Music
10. My Hurling Days Are Done

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top