ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Morrissey υπογράφει και πουλάει δίσκους άλλων καλλιτεχνών

Ένας ευφάνταστος τρόπος για έσοδα από τον Άγγλο. Ο Morrissey βρίσκει συνεχώς τρόπους να κρατά το όνομα του στην επικαιρότητα. Με την μουσική του πλέον να έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο, ο Άγγλος τραγουδιστής έχει σκαρφιστεί άλλους τρόπους προκειμένου να βγάλει χρήματα. Στην τελευταία του συναυλία στο Los Angeles, ο…

Ένας ευφάνταστος τρόπος για έσοδα από τον Άγγλο.

Ο Morrissey βρίσκει συνεχώς τρόπους να κρατά το όνομα του στην επικαιρότητα.

Με την μουσική του πλέον να έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο, ο Άγγλος τραγουδιστής έχει σκαρφιστεί άλλους τρόπους προκειμένου να βγάλει χρήματα.

Στην τελευταία του συναυλία στο Los Angeles, ο Morrissey πούλησε υπογεγραμμένες κόπιες από albums του David Bowie, Iggy & The Stooges, Lou Reed και Patti Smith!

Όπως μπορείτε να δείτε και στην ανάρτηση στο Twitter, ο Morrissey ζητά $300 για μια κόπια από το «Raw Power» των Iggy & The Stooges, το «Horses» της Patti Smith, το «Transformer» του Lou Reed και το «Aladdin Sane» του David Bowie.

Μπορεί πλέον μουσικά να έχει λίγα πράγματα να πει, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει επιχειρηματικό πνεύμα και μπόλικο… θράσος!

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top