ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2

Ο Μπόνο δήλωσε ότι ξαναβρήκε τη χαμένη φωνή του

Συνεχίζεται κανονικά η περιοδεία των U2. Δύο μέρες μετά το περιστατικό του περασμένου Σαββάτου στο Βερολίνο, όταν μετά από μερικά τραγούδια που ερμήνευσε μπροστά σε χιλιάδες θεατές οι U2 αναγκάστηκαν να διακόψουν τη συναυλία επειδή η φωνή του Μπόνο δεν έβγαινε, ο Ιρλανδός τραγουδιστής ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει επανέλθει πλήρως η φωνή του . Σε ανακοίνωση…

Συνεχίζεται κανονικά η περιοδεία των U2.

Δύο μέρες μετά το περιστατικό του περασμένου Σαββάτου στο Βερολίνο, όταν μετά από μερικά τραγούδια που ερμήνευσε μπροστά σε χιλιάδες θεατές οι U2 αναγκάστηκαν να διακόψουν τη συναυλία επειδή η φωνή του Μπόνο δεν έβγαινε, ο Ιρλανδός τραγουδιστής ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει επανέλθει πλήρως η φωνή του .

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ ο ατζέντης του, ο Μπόνο διαβεβαιώνει τους θαυμαστές του ότι αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή του και η περιοδεία του συγκροτήματος θα συνεχιστεί όπως προβλεπόταν.

«Συμβουλεύτηκα έναν εξαιρετικό γιατρό και χάρη στις φροντίδες του, ανέκτησα πλήρως τη φωνή μου για την υπόλοιπη περιοδεία», σημειώνει ο 58χρονος τραγουδιστής, εκφράζοντας «την πολύ μεγάλη του χαρά και ανακούφιση που αυτός ο σοβαρός κίνδυνος αποσοβήθηκε».

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής υπογραμμίζει ότι τη χαρά του αυτή μετριάζει η επιβεβλημένη διακοπή της συναυλίας το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο και δεσμεύεται ότι το γκρουπ θα επιστρέψει για μια συναυλία εκεί στις 13 Νοεμβρίου για να αποζημιώσει αυτούς που βρίσκονταν εκεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2

Go to Top