ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2

O Μπρούνο Μαρς διέψευσε ότι θα υποδυθεί τον Prince

«100% αναληθές το δημοσίευμα της Mirror», δήλωσε ο εκπρόσωπός του. Ο Μπρούνο Μαρς δεν θα υποδυθεί τον Prince σε νέα ταινία με θέμα τη ζωή του τραγουδιστή-τραγουδοποιού, παρά τα δημοσιεύματα. Εκπρόσωπος του Μπρούνο Μαρς είπε ότι οι ισχυρισμοί είναι «100% αναληθείς». Μετά το δημοσίευμα της «Daily Mirror» στο οποίο αναφερόταν…

«100% αναληθές το δημοσίευμα της Mirror», δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο Μπρούνο Μαρς δεν θα υποδυθεί τον Prince σε νέα ταινία με θέμα τη ζωή του τραγουδιστή-τραγουδοποιού, παρά τα δημοσιεύματα. Εκπρόσωπος του Μπρούνο Μαρς είπε ότι οι ισχυρισμοί είναι «100% αναληθείς».

Μετά το δημοσίευμα της «Daily Mirror» στο οποίο αναφερόταν ότι ο Μπρούνο Μαρς θα υποδυθεί τον σπουδαίο μουσικό σε επερχόμενη βιογραφική ταινία του Netflix, η είδηση έγινε viral και οι θαυμαστές και των δύο καλλιτεχνών ενθουσιάστηκαν.

Όμως εκπρόσωπος του Μαρς είπε ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές και ότι δεν υπάρχει ταινία που είναι στο στάδιο της παραγωγής, με τον συντάκτη της ηλεκτρονικής έκδοσης της Mirror να αναφέρει στο AP ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει με το Netflix και τον Μπρούνο Μαρς για μία επίσημη δήλωση.

Ο Prince πέθανε το 2016 σε ηλικία 57 ετών.

O Πίτερ Τζιν Χερνάντεζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ήταν σύμφωνα με το δημοσίευμα ο επικρατέστερος για τον ρόλο μετά την ερμηνεία του «Let’s Go Crazy» στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2017.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2

Go to Top