ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Myles Kennedy έχει έτοιμο το δεύτερο προσωπικό του studio album

«Θα είναι πιο rock από το Year Of The Tiger» λέει ο τραγουδιστής. Ο Myles Kennedy των Alter Bridge ολοκλήρωσε το δεύτερο solo album του, το οποίο θα κυκλοφορήσει πιθανότατα μέσα στο 2021. Ο τραγουδιστής κάνει λόγο για ένα πιο rock album σε σχέση με το «Year Of The Tiger»…

«Θα είναι πιο rock από το Year Of The Tiger» λέει ο τραγουδιστής.

Ο Myles Kennedy των Alter Bridge ολοκλήρωσε το δεύτερο solo album του, το οποίο θα κυκλοφορήσει πιθανότατα μέσα στο 2021. Ο τραγουδιστής κάνει λόγο για ένα πιο rock album σε σχέση με το «Year Of The Tiger» του 2018.

Το ακουστικό «Year Of The Tiger» ήταν μονάχα η αρχή για τις προσωπικές δουλειές του Myles Kennedy, με τον Αμερικανό τραγουδιστή να έχει ήδη στα σκαριά και το δεύτερο LP.

Ο frontman δήλωσε πρόσφατα πως ο δίσκος είναι έτοιμος και πως βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προ-παραγωγής. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, με τον Kennedy να δουλεύει ξανά με την ομάδα που ήταν πίσω από το ντεμπούτο του.

Σε ότι έχει να κάνει με το ύφος των τραγουδιών, ο Kennedy τόνισε: «Θα είναι λίγο πιο rock σε σχέση με τον προκάτοχο του. Θα υπάρχουν περισσότερα blues στοιχεία και σίγουρα θα έχει περισσότερες κιθάρες».

Στιχουργικά, ο δίσκος δεν θα είναι concept, σε αντίθεση με το «Year Of The Tiger» που αναφερόταν στον θάνατο του πατέρα του Kennedy, με τον δημιουργό να καταπιάνεται αυτή την φορά με θέματα της καθημερινότητας: «Ζούμε σε τρελούς καιρούς και είναι αδύνατον να μην επηρεαστείς με όσα συμβαίνουν γύρω σου» προσθέτει ο Kennedy.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top