ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Myles Kennedy ηχογράφησε το δεύτερο solo album του

Ο Myles Kennedy ηχογράφησε τον διάδοχο του «Year Of The Tiger». Ο Myles Kennedy ηχογράφησε το δεύτερο προσωπικό του album. Ο frontman των Alter Bridge συνεργάστηκε με την ίδια ομάδα που δημιούργησε το «Year Of The Tiger», με παραγωγό τον Michael «Elvis» Baskette. Με μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής…

Ο Myles Kennedy ηχογράφησε τον διάδοχο του «Year Of The Tiger».

Ο Myles Kennedy ηχογράφησε το δεύτερο προσωπικό του album. Ο frontman των Alter Bridge συνεργάστηκε με την ίδια ομάδα που δημιούργησε το «Year Of The Tiger», με παραγωγό τον Michael «Elvis» Baskette.

Με μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπροστά από την κονσόλα, ο Myles Kennedy ενημέρωσε τους fans πως έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου προσωπικού του album, το οποίο θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «Year Of The Tiger» του 2018.

Ο Kennedy έγραψε στο Instagram: «Μετά από 7 μήνες σύνθεσης και ηχογράφησης, το δεύτερο solo album μου βρίσκεται στα σκαριά. Η διαδικασία ξεκίνησε στο πρώτο μισό της χρονιάς με το γράψιμο των κομματιών και ακολούθησε το ταξίδι μου στην Florida για να δουλέψω στο studio με τον θρύλο Elvis Baskette. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω την μπάντα μου και τον Elvis που με βοήθησαν να ολοκληρώσω ακόμα έναν δίσκο».

View this post on Instagram

“Turn up the Flux Capacitor!!” After spending the last 7 months writing and recording, the 2nd solo record is tracked and “in the can” as they say. The process, which started with me writing and demoing for the first half of the year merged into connecting with @zznuddin @timothysonoftimothy and driving nearly 3000 miles to Florida with gear in tow to meet up with the legend that is @elvisliberace at his fine studio. We all lived in a state of lockdown for 7 weeks with no outside world and nothing to focus on but recording music and acting like a bunch of 7th graders hopped up on vast amounts silly juice. It was an incredible experience….Rock n Roll summer camp at it’s finest. Thanks to my band and Elvis as well as his merry men @1f_jef and @joshuasaldate for helping bring yet another record across the finish line in best way possible. Love to y’all. #solorecord #MKII

A post shared by Myles Kennedy (@officialmyleskennedy) on

Ο Myles Kennedy μπήκε στο studio νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι με τον drummer Zia Uddin και τον μπασίστα Tim Tournier, ενώ στις δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για έναν αρκετά σκοτεινό δίσκο: «Πρώτα από όλα, είναι ένας κατά βάση ακουστικός δίσκος, διατηρώντας τα στοιχεία που είχα και στο ντεμπούτο μου. Βέβαια υπάρχουν και τα ηλεκτρικά μέρη, ιδίως στις κιθάρες. Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό δίσκο. Είναι ένας rock δίσκος με κάποια R&B στοιχεία. Υπάρχει και ένα τραγούδι με ξεκάθαρες Motown επιρροές».

Στα μέσα του μήνα οι Alter Bridge ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του EP «Walk The Sky 2.0», στο οποίο περιλαμβάνεται και το νέο κομμάτι «Last Rites».

Το EP πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Napalm Records στις 6 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει εκτός από το νέο τραγούδι έξι live εκτελέσεις κομματιών από συναυλίες που έδωσε η μπάντα τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, λίγο πριν την έναρξη των περιοριστικών μέτρων.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top