ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Myles Kennedy ξεκίνησε την ηχογράφηση του δεύτερου solo album του

Ο τραγουδιστής των Alter Bridge μπήκε στο studio. Ο frontman των Alter Bridge, Myles Kennedy, μπήκε στο studio για την ηχογράφηση του δεύτερου προσωπικού του δίσκου που θα διαδεχθεί το «Year Of The Tiger» του 2018. Δείτε την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Kennedy πλαισιώνεται από τον παραγωγό…

Ο τραγουδιστής των Alter Bridge μπήκε στο studio.

Ο frontman των Alter Bridge, Myles Kennedy, μπήκε στο studio για την ηχογράφηση του δεύτερου προσωπικού του δίσκου που θα διαδεχθεί το «Year Of The Tiger» του 2018. Δείτε την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Kennedy πλαισιώνεται από τον παραγωγό Michael «Elvis» Baskette, τον drummer Zia Uddin και τον μπασίστα Tim Tournier.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, στην πρώτη του σχετική ανάρτηση στο Instagram, έγραψε για τον Uddin: «Οι ηχογραφήσεις των τυμπάνων τελείωσαν. Ένας μουσικός δεσμός που ξεκίνησε 34 χρόνια πριν, συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είμαι ευγνώμον για την δουλειά, το ήθος και το ταλέντο που έφερε σε αυτόν τον δίσκο ο αδερφός μου Zia. Κατά την γνώμη μου είναι ένας από τους καλύτερους. Αλλά το σημαντικότερο… είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος».

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ο Kennedy είχε αναφερθεί σε συνέντευξη του για το μουσικό ύφος του νέου του δίσκου, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν αρκετά σκοτεινό δίσκο: «Πρώτα από όλα, είναι ένας κατά βάση ακουστικός δίσκος, διατηρώντας τα στοιχεία που είχα και στο ντεμπούτο μου. Βέβαια υπάρχουν και τα ηλεκτρικά μέρη, ιδίως στις κιθάρες. Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό δίσκο. Είναι ένας rock δίσκος με κάποια R&B στοιχεία. Υπάρχει και ένα τραγούδι με ξεκάθαρες Motown επιρροές».

Ο Kennedy φαίνεται πως βρίσκεται σε συνθετικό οίστρο, καθώς έχει να διαλέξει ανάμεσα σε πολλά νέα τραγούδια: «Έμαθα από μια συνέντευξη που έδωσε ο David Bowie πως είναι καλό να έχεις αρκετά τραγούδια. Αυτός έγραφε πάνω από 40 για να διαλέξει τα καλύτερα που θα μπουν τελικά στον δίσκο».

Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του Kennedy πρόκειται να κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top