ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Neal Morse ανακοίνωσε το solo album «Sola Gratia»

Στις 11 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Ο Neal Morse έδωσε στην δημοσιότητα τις πληροφορίες της νέας του προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Sola Gratia». Στις 11 Σεπτεμβρίου από την InsideOut Music η κυκλοφορία του δίσκου. Ο Morse συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με τους Mike Portnoy (drums), Randy…

Στις 11 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Ο Neal Morse έδωσε στην δημοσιότητα τις πληροφορίες της νέας του προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Sola Gratia». Στις 11 Σεπτεμβρίου από την InsideOut Music η κυκλοφορία του δίσκου.

Ο Morse συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με τους Mike Portnoy (drums), Randy George (μπάσο), Bill Hubauer (keyboards) και Eric Gillette (κιθάρα), με τον Αμερικανό τραγουδιστή να εξηγεί γιατί δεν το κυκλοφορεί ως Neal Morse Band: «Στα albums που κυκλοφορούμε ως Neal Morse Band υπεύθυνοι για την σύνθεση είμαστε όλοι. Στο «Sola Gratia» έγραψα τα πάντα μόνος μου».

Για την ηχογράφηση του δίσκου: «Γράφτηκε κυριολεκτικά εν μέσω πανδημίας. Ήταν η πρώτη φορά που δεν βρεθήκαμε στο studio όλοι μαζί. Έστειλα σε όλους τα μέρη τους και τους είπα εάν ήθελαν να τα ενορχηστρώσουν διαφορετικά. Όλοι συμφώνησαν να τα αφήσουμε ως έχουν, τα έπαιξαν και μου τα έστειλαν πίσω».

Για την διαδικασία ηχογράφησης: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Η δημιουργία έχει πάντα τις δικές της προκλήσεις».

Το «Sola Gratia» θα κυκλοφορήσει σε standard edition CD, CD/DVD με την συνοδεία ενός ντοκιμαντέρ για την δημιουργία του δίσκου, σε 2πλό βινύλιο + CD και ψηφιακά.

Το tracklist του «Sola Gratia»:
01. Preface
02. Overture
03. In The Name Of The Lord
04. Ballyhoo (The Chosen Ones)
05. March Of The Pharisees
06. Building A Wall
07. Sola Intermezzo
08. Overflow
09. Warmer Than The Sunshine
10. Never Change
11. Seemingly Sincere
12. The Light On The Road To Damascus
13. The Glory Of The Lord
14. Now I Can See/The Great Commission

NEAL MORSE – SOLA GRATIA

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top