ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο νέος δίσκος των Megadeth βρίσκεται… καθοδόν

Ο David Ellefson μας ενημερώνει για την πορεία του album. Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά ο νέος δίσκος των Megadeth σύμφωνα με νέες δηλώσεις του μπασίστα των βετεράνων metallers, David Ellefson. Σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις για τον διάδοχο του «Dystopia». Με τον Dave Mustaine πλέον απολύτως υγιή, οι Megadeth είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν την…

Ο David Ellefson μας ενημερώνει για την πορεία του album.

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά ο νέος δίσκος των Megadeth σύμφωνα με νέες δηλώσεις του μπασίστα των βετεράνων metallers, David Ellefson. Σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις για τον διάδοχο του «Dystopia».

Με τον Dave Mustaine πλέον απολύτως υγιή, οι Megadeth είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν την νέα τους ηχητική επίθεση, πρώτη μετά το «Dystopia» του 2016.

Μιλώντας στο Metal Circus, ο μπασίστας Dave Ellefson επιβεβαίωσε πως ο νέος δίσκος βρίσκεται… καθοδόν, δίνοντας μας κάποιες πληροφορίες για την πορεία των ηχογραφήσεων: «Η διαδικασία προχωράει. Τώρα ηχογραφούμε τα τύμπανα και το μπάσο, σειρά έχουν οι ρυθμικές κιθάρες τα φωνητικά και στο τέλος ό,τι άλλο λείπει. Μπορούμε να πούμε ότι ο δίσκος είναι στον δρόμο και αυτά είναι καλά νέα».

Παλιότερα ο Ellefson είχε δηλώσει ότι τα νέα τραγούδια αναμένονται πιο βαριά και thrashy, εξαιτίας και του lineup του συγκροτήματος.

Θυμίζουμε ότι ο νέος δίσκος των Megadeth θα είναι ο πρώτος με τον Dirk Verbeuren πίσω από τα τύμπανα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top