ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο νέος δίσκος των Tool ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο

Στοπ στην φημολογία που ήθελε τους Tool να κυκλοφορούν το νέο τους album τον Απρίλιο έβαλε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Maynard James Keenan. Σε μήνυμά του στο Twitter, απαντώντας σε ερώτηση οπαδού, ο τραγουδιστής ήταν λακωνικός αλλά κατηγορηματικός, απαντώντας με ένα «No» στο εάν οι Tool θα κυκλοφορήσουν το album…

Στοπ στην φημολογία που ήθελε τους Tool να κυκλοφορούν το νέο τους album τον Απρίλιο έβαλε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Maynard James Keenan.

Σε μήνυμά του στο Twitter, απαντώντας σε ερώτηση οπαδού, ο τραγουδιστής ήταν λακωνικός αλλά κατηγορηματικός, απαντώντας με ένα «No» στο εάν οι Tool θα κυκλοφορήσουν το album μέσα στον Απρίλιο.

Ο Keenan ουσιαστικά απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του drummer Danny Carey, ο οποίος σε συζητήσεις που είχε με fans στο φετινό NAMM show, στο Anaheim της Καλιφόρνιας είπε πως το album θα είναι στα καταστήματα την άνοιξη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πάντως πως ο Carey έχει κάνει και παλιότερα «προβλέψεις» για το πότε επιτέλους θα έχουμε στα χέρια μας τον πολυπόθητο διάδοχο του «10,000 Days». Στα μέσα του 2017 είχε δηλώσει πως ο δίσκος θα κυκλοφορήσει το 2018, με την μπάντα τελικά να μπαίνει στο studio τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top